Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to możliwe

Polecane posty

Gość gość

20.09 po raz pierwszy "uprawiałam seks" z moim chłopakiem. Zazwyczaj gdy próbowaliśmy pieszczot, oraz pospolicie zwanych lodów ii minet dochodziło do jego wytrysku. I tym razem tak było. A po fakcie (wytrysku) możliwe jest, ze została mi sperma na dłoniach, którymi nałożyłam mu prezerwatywę, a on delikatnie kilka razy z prezerwatywą(być moze ubrudzoną przez moje palce spermą) wsunął członka do pochwy do końca , (może 3 może 5 razy) i nie doszło do wytrysku. Moje pytanie jest takie - czy to możliwe, że zaszłam w ciążę po takich wybrykach, z tymi dłońmi , które mogły przenieść nasienie? Dodam, że 7.10 wybija data następnego okresu, a mnie przeraźliwie od tego dnia boli podbrzusze , w weekend zdarzyło mi się zwymiotować + od 3 dni mam biegunkę. pomocy, zrozpaczona, przerażona

Gość profesor znawca
możliwe, najlepsze zabezpieczenie to tabletki + prezerwatywa, wbij to sobie do łba

Gość gość
Popytaj mamy jak to jest gdy sie otwiera cipkę

Gość gość
Jest możliwe ale nie jest to duże prawdopodobieństwo- plemniki szybko giną w zetknięciu z powietrzem. Zrób test, będziesz pewna- teraz jak się stresujesz to tym bardziej okres Ci się spóźni. Ja jestem na antybiotyku, brałam tabsy grzecznie, mam takiego stresa, bo okres jest słaby, że i tak ten test zrobię- dla świętego spokoju ducha.

Gość gość
dzięki za odpowiedzi, właśnie z tym testem to planuję, tylko 2 tyg od owulacji, która bodajże wypadła 11.09

Gość gość
poprawka 21.09