Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość King23ppp

Brak krwawienia z odstawienia? Miewałyście tak?

Polecane posty

Gość King23ppp

Cześć wszystkim. Od 4 miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne. Po 21 tabletkach robię 7 dni przerwy. Do tego momentu było wszystko ok. W piątek rano wzięłam ostatnią pigułkę i nadal nie dostałam krwawienia z odstawienia. W ciągu miesiąca współżyłam regularnie z chłopakiem, zdarzało się kilka razy że kończył we mnie, nie pominęłam żadnej tabletki, brałam je dość regularnie. Nie miał wymiotów ani biegunki, jednak na początku blistra miałam zwichnięty staw kostki i zapalenie torebki stawowej z tego powodu. (Brałam środki przeciwbólowe i antybiotyk na zapalenie jednak lekarz przepisujący mi leki zapewnił mnie że nie będą mieć one wpływu na antykoncepcje). Przyznam że troszkę zaczynam się tym stresować. Zdarzało się Wam koleżanki nie dostawać krwawienia z odstawienia?

Gość gość
ja bralam lesinelle zaczelam pierwsze opakowanie miesiac temu. ale wzielam tylko siedem pigulek bo zle sie po nich czulam, bole calego ciala, ciagle plakalam z byle powodu i nic mi sie nie chcialo. niepamietam kiedy powinnam miec @ alle wydaj mi sie ze juz powinnam dostac a tu nic.... z utesknieniem czekam na @ jak nigdy

Gość gość
przerwa sie jeszcze nie skonczyla wiec na razie nie panikuj. masz czas a jak sie nie pojawi to zrob test, czasem sie moze zdarzyc ze krawawienia nie bedzie i nie jestes w ciazy. A na razie czekaj jeszce masz 3 dni