Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubiór noworodka w domu teraz

Polecane posty

Gość gość

Jak macie ubrane noworodki w domu ? Sam pajacyk I kocyk wystarczy? Czy pod pajaca założyć body? Doradźcie

Gość gość
nie wiem ile masz stopni w domu...u mnie jest ciepło.aha,i nie mam malutkich dzieci...

Gość gość
22 stopnie

Ja bym ubrala pod pajacyk body z krotkim rekawkiem bo sam pajac to tak troche lyso mi sie wydaje,ze te napy i zamki troche gryza w cialko,kocyk cienszy za dnia a na noc taki grubszy akrylowy lub moze takie spiworki-worki sa rewelacyjne.mialam od urodzenia i do teraz używam.

Gość gość1a
Teraz pajac i body, to co założy zimą? Kombinezon? 22 stopnie to bardzo dobra temperatura. Ja bym ubrała w sam pajac, lub body i półśpiochy. W zupełności wystarczy. U mnie córka w dzień śpi w samych body pod ciepłym kocem. Na noc zakładam pajac.

body i polspioch tez ok,kolezanko a myslisz o tym czy dzieciakowi te napy i zamki nie uwieraja?w kombinezonie pani znawczyni moze ty kladziesz dziecko....a pajac od pajaca sie rozni bo aa rozne i to nie jest powiedziane ze zaraz dziecku od bodziakow bd goraco....zreszta autorka sama dojdzie do tego jak dziecko ma ubieraz,ja nikogo nie pytalam i ubieralam jak uwazalam za sluszne.

Gość gość
Mój przy takiej temp. miał body z krótkim rękawem i pajacyk, bawełniane wszystko. Bez kocyka już i bez czapeczki. Ale nie wiem po co Ci takie porady, jakby mały był zmarznięty to bym go czymś okryła albo dała pajacyk welurowy czy polarowy, jakby był zgrzany zostawiałabym w samym body i skarpetkach... Widzisz chyba w jakim ubranku dziecko ma temperaturę ok.