Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza2817

Buty i obuwie slubne

Polecane posty

Gość eliza2817

Znalazłam taką firmę od butów ślubnych: http://artbut.pl Kupowałyście już tutaj? polecacie?

Gość gość
spoko, fajne te buty i ceny przyjazne, podoba mi się zasada że można kupić i zwrócić te buty jak by nie pasowały

Gość gość
ja kopiłam buty ślubne http://damesko.pl/buty-slubne-c-2.html taki model z koronka bardzo wygodne przetańczyłam w nich cała noc u nich też można zwrocić oraz wymienić jeżeli zle dopasuje sie rozmiar bardzo przyjemna obsługa i przystępne ceny nie takie jak w salonach z sukniami slubnymi i dodatkami

Gość sonia 08
ja uwarzam ze nie warto kupowac butow na jeden raz praktycznie ja na swoim slubie mialam buty z secend handu

Gość gość
białe buty ślubne to wiocha. No chyba że nijak się nie da innego koloru dobrać. :o Ja na pewno nie będę miała białych- albo kolorowe, albo takie beżowe/nude. I to i tak będą płaskie, najzwyklejsze baleriny. Te z tych linków są paskudne ;P

Gość gość
buty zarówno z pierwszego, jak i drugiego sklepu wręcz tragiczne, w życiu nie założyłabym czegoś takiego

Kolorowe buty teraz są tak piękne i wykorzystasz je ponownie nie tylko na jeden dzień.Fajną ofertę ma www.casani.pl ja zamawiałam chabrowe choć zastanawiam się jeszcze nad ecru.Mam szeroką stopę i zamówić mogłam w swojej tęgości.

www.casani.pl mają faktycznie duży wybór.Zamawiałam dla córki i dla mnie buty.Córka do komunii wybrała fajny fason a ma ciężko kupić bo ma dośc dużą stopę jak na 9 lat.Ja wybrałam cielisty a widziałam że mają w różnych kolorach ten fason.Nie wiem tylko czy nie za wysoki obcas wybrałam.

Gość hiziaminia88
Ja nie moglam znalesc butow,ktore podobalyby mi sie...samie biale...nic ciekawego na necie ani na miescie.Przeszukalam wszystkie strony polskie a,ze mieszkam w Szwecji to i szwedzkie i tam tez mi niz w oko nie wpadlo..wkocu znalazlam moje buty marzen, na jakiejs angielskiej stronie..sliczne buciki..wysadzane brylanikami od Benjamina Adamsa-zakocham sie!

Gość gość
ja kupiłam tu https://unibut.net/ i byłam zadowolona. Mega wygodne, stabilne, aż się chciało tańczyć ;)

Gość gość
Ja mialam buty czerwone,atlasowe,kupilam na targu za 30 zl.

Gość iwona454
Parę osób mi polecało sklep na Kasztanowej w Krakowie i rzeczywiście kupiłam właśnie tam swoje ślubne. Wysoki obcas, dokładnie taki jakiego potrzebowałam, skóra naturalna, kolor ecru. Sklep też prowadzi sprzedaż online – www.butyslubne.com.pl. Dbają o jakość, mają wyselekcjonowane buty.

Gość timmka
Motyw wesela mamy róż pudrowy i buty wybrałam właśnie w tym kolorze.Duży wybór znalazłam www.casani.pl Dopasowałam wysokość obcasa bo szukałam niziutkich :)