Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiak0802

Tabletki anty i brak okresu

Polecane posty

Witam piszę ponieważ zaistniała u mnie taka sytuacja. Przyjmuje tabletki anty,, i podczas 7 dniowej przerwy nie wystąpiło krwawienie. Zapomniałam raz jednej tabletki ale nie minęło 12 godzin więc wzięłam zapomnianą i następnie kolejną o odp. godzinie. Kochałam się z mężem w trakcie 7 dniowej przerwie, w niedzielę tak jak zawsze myślałam że to już okres się zaczął ale w sumie był to taki śluz brązowo-przezroczysty. Do tej pory nie mam okresu, test zrobiłam po 10 dniach od zbliżenia, ale mógł nie wykazać jeszcze ? hm do tego mój brzuch jest spuchnięty i piersi też, ale czy to już miałyby być oznaki ciąży? jak myślicie >?

Gość gość
a kiedy zaczela Ci sie przerwa ? ktory to dzien?

Od piątku zaczęła mi się przerwa. W niedzielę jakby miał być okres ale tylko ten taki śluz. Ale mam taki duży brzuch, cycki jakbym już była z parę miesięcy w ciąży. I nie wiem co myśleć :( test negatywny ale może jeszcze nie wyszło

Gość gość
wiec nie panikuj do piatku mozesz jeszcze dostac :)

Gość gość
ja tez w 3 tyg i w czasie przerwy mam brzuch jak balon juz sie przyzwyczailam

Gość gość
bez paniki ....tez zawsze jak sie przerwa zbliza to mam tak nabrzmiale piersi jakbym miala karmic. Spac sie nie da :) Jeżeli to bylo Twoje pierwsze opakowanie to brak krwawienia nic nie oznacza (miala tak samo). Jezeli to kolejne juz opakowanie to tez bez paniki bo krwawienie moze pojawic sie ostatniego dnia przerwy. Jak sie nie pojawi to nie panikowac tylko powtorzyc test ale moim zdaniem male szanse na ciaze .

Nie źle mnie zrozumiałaś, już jestem po tej przerwie tydzień. Zrobiłam test przed rozpoczęciem kolejnego opakowania. Biorę już tabletki a okresu nie ma :(

Gość gość
no to jak bierzesz to teraz doiero go mozesz dostac w czasie kolejnej przerwy . A jak wtedy nie dostaniesz a test negatywny bedzie to idz do gina

Gość gość
no to jak juz po przerwie i bierzesz kolejne opakowanie to krwawienia raczej nie bedzie. Nie panikuj :P pojawi sie przy nastepnej przerwie. Test mozesz powtorzyc dla pewnosci

Gość gość
ktore to twoje opakowanie tabletek?

Była moja przerwa 7 dniowa, krwawienie nie wystąpiło a musiałam zacząć brać tabletki po tej przerwie. Wyczytałam aby zrobić test przed wzięciem tabletek żeby nie było. No ale czemu nie wystąpiło w tamtej przerwie 7 dniowej krwawienie? jakie są tego przyczyny : chyba tylko ciąża

Gość gość
Które to opakowanie było ? Brak krwawienia nie oznacza ciązy od razu... Moze być milion innych powodów z czego 99% zupełnie niegroźnych