Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellka

czy przyjaciółka męża jest zjawiskiem normalnym

Polecane posty

Gość hellka

bo to zjawisko pojawiło się rok temu i umila życie mojej drugiej połowie i wzajemnie,a ja jestem wredna bo przeszkadzam tej wielkiej przyjaźni. Oczywiście dama nie została mi przedstawiona-natknęłam się na smsy - buziaczki,spokojnych snów itd.Czuję się jakby to babsko siedziało mi na plecach...Mam prawo mieć znajome ostatnio usłyszałam,już nie mam siły!

Gość gość
Helu Twój maz ma problem i nie wie która z Was jest ważniejsza. Buziaczki??? Słodkich snów??? No to pięknie

Gość gość
Nie jest to normalne. Pamiętam maile mojego męża z buziaczkami i juz 5 lat po rozwodzie jestem. Nie chciałam niczego ratować, on był tak zafascynowany przyjaciółką.

Gość gość
Powiem tak: o ile jest to przyjaciolka a nie poszukujaca meza dla siebie to nie ma sie o co czepiac. A jesli nawet jest to poszukujaca meza dla siebie to jeszcze nic nie znaczy

Gość gość
nie jest normalne "buziaczkowanie" przyjaciółce, chłopcy w dawania buziaków szybko wyrastają.

Gość gość
Dorwij zdzire, wyrwij jej kudły, skop tyłek to odechce jej się przyjaciółkowania cudzym mężom

Gość gość
A przyjaciolka za to niech ci wyleje kwasu na gebe. Wtedy twoj maz zrezygnuje z was obu i znajdzie trzecia i tak bedzie najlepiej.

Gość gość
to nie jest normalne

Gość hellka
ostatnio mąż stwierdził,że nie zna nawet jej nazwiska(po roku znajomości)żenada!Ja nawet nie wiem jak ona ma na imię.Rozmawiałam z nią przez telefon. Stwierdziła ,że wszyscy robią z igły widły,a przecież oni tylko do siebie miło piszą.Zaprosiłam ją do siebie na obiad bo przyjaciele mojego męża są moimi przyjaciółmi.Strasznie się zbulwersowała biedaczka.

Gość gość
wczoraj A przyjaciolka za to niech ci wyleje kwasu na gebe. Wtedy twoj maz zrezygnuje z was obu i znajdzie trzecia i tak bedzie najlepiej. x Uważaj szmato, zeby ktoś tobie ryja kwasem nie zalał, a od cudzego meża się otpierttoll koorfo

Gość gość
Nie jest normalne zjawisko .To jest prawdopodobnie romans lub jego poczatki i to jawnie , a nie za twoimi plecami.Twoj maz jest bezczelny.Pozostaje ci znalezc sobie przyjaciela , a meza traktowac tak jak on ciebie, inaczej nie zrozumie .