Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż próbował mnie zgwałcić ale

Polecane posty

Gość gość

się pohamował, byłam przerażona :( :( :( wypomniał mi, że od trzech lat nie spaliśmy ze sobą :( , że jest mu wstyd, z tego powodu. Jego koledzy chwalą się swoimi doświadczeniami, co robią z żonami a on nie ma się czym pochwalić. Powiedziałam mu, że jesteśmy już dziadkami, mamy wnuka (na co odpowiedział, że wnuczek powinien mieć kochających się dziadków), w naszym wieku nie wypada (ja 48 on 52), a on nagle bez opamiętania zaczął mnie całować, rzucił na łóżko a potem rzucił się na mnie i zdarł ubranie, rozpłakałam się, on przestał ale powiedział, że jeśli dalej będę unikać seksu to znajdzie sobie kobietę na boku lub pójdzie do agencji towarzyskiej bo ma swoje potrzeby.

Gość myszko__Ty__moja
i pójdzie i dostanie to za co zapłaci , co w tym dziwnego

Gość gość
Znowu jakie oblesny prawik marzy o g****ie przed snem. Trzep sie pod red tuba

Gość gość
Naprawdę nie jestem w stanie spełnić jego potrzeb, nie czuje potrzeb seksualnych, których mój mąż od 3 lat się bezskutecznie domaga. Unikam tych spraw.

Gość gość
biedny :(

Gość gość
>>>że jeśli dalej będę unikać seksu to znajdzie sobie kobietę na boku lub pójdzie do agencji towarzyskiej bo ma swoje potrzeby. <<< I czekal az trzy lata bez seksu, zeby ci to powiedziec. Gimbusie, idz z**********a! Rescator555

Gość gość
Wspolczuje mu, ze ma taka żonę. Skoro cię nie pociąga to bądź uczciwa i rozstan się z nim.

Gość madziuuulka12
A mój facet (nie mąż, ale mamy dziecko) unika seksu! A ma 24 lata:( ja mam 29 i swoje potrzeby, poza tym kocham go i chce być blisko a seks zbliża. Kiedyś taki nie był.. myślę ze ma kogoś na boku:(