Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wojewówdzi jest gejem?

Polecane posty

Gość gość

Hmmm jak myślicie? Dzisiaj pokłóciłam się z siostrą, która stwierdziła, że to niemożliwe bo jest już długo z tą laska modelką. Ja kiedyś myślałam podobnie ale za dużo mi tu puzli pasuje. W końcu A. Mucha twierdziła, że przez wiele lat była przykrywką, coś tam Piróg ostatnio wspominał, jego przesadna dbałość o młodość i strój, brak żony, brak dziecka, jak się emocjonuje w programie to tak piszczy jak panienka :)). Cała Warszawa huczy od plotek.No nie wiem. A może on na boku kręci jednak z tym Kamelem :p?

Gość gość
na pewno nie jest widać to na pierwszy rzut oka

Gość gość
ja obstawiam że jest. i też obstawiam, że z Kammelem :D

Gość gość
zapomniałam przecinka między nie a jest

Gość gość
Bo że Kammel jest gejem to dla mnie prawie że pewne, jego przykrywką jest ta gruba baba z którą jakieś przekręty na kasę robił :P fuj

Gość gość
No właśnie z całym szacunkiem dla K. Niezgody ale trudno uwierzyć, że jest nią tyle lat z miłości. I znowu: nie ożenił się z nią, nie ma dzieci i podejrzanie lubi się z Kubusiem :P

Gość gość
ja kiedyś raz przełączyłam na program nie pamiętam jaki ale w jury był on i ta stylistka i on się tak na nią specyficznie gapił tak jak facet się gapi na kobietę która mu się podoba a ona patrzyła na niego w teki sposób jak by mówiła że nie jest zainteresowana więc dlatego twierdzę że on woli kobiety

Gość gość
Cholera. Jest tu taka opcja na kafe żeby zrobić sondę? Ciekawa jestem ile procent z was myśli tak jak ja? :pp

Gość gość
ja znam kilku gejów i każdy z nich twierdził, że z kolei ich jacys koledzy wiedzą o ty, że Kuba to gej, mi się nie chce wierzyć, co do Kammela i Niezgody, to słyszałam, ze każdy w środowisku wie, że ona to lesbijka, a on to gej, ten związek to fikcja, układ

Gość myszko___Ty___moja
być może kiedyś Powiatowy napisze książkę o sobie i powie prawdę o sobie , moim zdaniem Powiatowy lekceważy kobiety , pokazuje się publicznie z różnymi kobietami , za każdy pokaz otrzymuje forsę ale czy jest gejem ? nie wiem, do Jerzego Połomskiego przyjeżdżały panienki z całej Polski i spały na jego wycieraczce i nic, zatwardziały kawaler , jednym słowem, szkoda dziewczyn dla Powiatowego !

Gość gość
No widzisz a ja pamiętam jak on patrzył na Michała Szpaka. Jawne pożądanie :)

Gość gość
mi tez sie nie chce wierzyc, ze Wojewódzki jest gejem, chociaz tak mówią

Gość gość
Nie wiem czy on jest gejem ale na 100% uwikłany jest w jakąś tajemnicę z dzieciństwa może wyrypało go stadko kolegów w szokujących okolicznościach.Nie mniej to była jakaś trauma o której nie chce mówić a w swoich programach jakby podświadomie szukał pierwowzoru tych wydarzeń,przecież on obsesyjnie usiłuje każdego swojego gościa obnażyć do szpiku kości i robi to z premedytacją jakby szukał jakieś odpowiedzi to jest chory świr choć sprytny w słowotoku myśli.

Gość myszko___Ty___moja
być może jakiś psycholog tu na forum się odezwie i odpowie na pytanie, czy facet, który lekceważy kobiety będzie w związku z kobietą ? moim zdaniem Powiatowy szanuje tylko facetów z którymi można sensownie i na konkretny temat porozmawiać a reszta i inni budowlańcy to są śmieci