Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na fb ludzie najpierw do kogoś zagadują i zasypują lawiną pytań

Polecane posty

Gość gość

by potem zakończyć rozmowę bez pożegnania...

Gość gość
normalni ludzie nie siedzą na fb, tylko rozmawiają w realu :P

Gość gość
Eee tam, znowu nie przesadzaj. Jeśli ktoś mieszka od kogoś daleko, to niby jak mają się porozumieć inaczej?

Gość gość
Bo to prostaki. Wyobrażasz sobie rozmowę z takim w realu kiedy nagle odchodzi bez słowa ? Nie ważne w jakiej formie się rozmawia SMS fb należy zawsze umieć kulturalnie się zachować.

Gość gość
W realu nie musisz rozmawiać jak nie chcesz w ogóle albo możesz powiedzieć, że nie interesuje cię rozmowa z tą osobą.. Podziwiam osoby, które godzinami "rozmawiają" z obcymi osobami na fb nie wiedząc dokładnie z kim rozmawiają. Dla mnie jest WAŻNE z kim rozmawiam.Dlatego nigdy w ten sposób nie zawieram znajomości i nie mam tym samym takich dylematów jak autorka tematu.

Gość gość
Jestem tego samego zdania. Dlatego wkurza mnie, jak ktoś nagle przestaje pisać i nawet się pożegna. Chciałabym wprost powiedzieć, co o tym myślę, ale pewnie ktoś nie widzi w tym nic złego. Wczoraj kolega tak właśnie się zachował i strasznie mnie wkurzył. Wyglądało to tak, jakby chciał się wywiedzieć co i jak, a potem zwyczajnie olać. Zero kultury i szacunku do czyjegoś czasu.

Gość gość
Ale ja też nie zawieram znajomości z byle kim. Mam swoje grono ludzi, których znam i lubię. Mimo to z czymś takim się spotkałam.

Gość gość
Zgadza się. Ja kiedy rozmawiam przez fb to zawsze informuję, że kończę rozmowę w kulturalny sposób, żeby ktoś nie siedział jak idiota. I czekał na coś.

Gość gość
to mu napisz, że zachował się jak prostak. w czym problem?

Gość gość
Po co, i tak już wiadomo co to za osoba. Nie szanuje twojego czasu, ani ciebie.