Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie zgłosić Polaków organizujących płatne śluby dla wizy?

Polecane posty

Gość gość

Chcę zgłosić Polkę która zaproponowała mi ślub "ze swoim kolegą" za 20 000 zł dla wizy. Ta kobieta działa na terenie Londynu. Takie rzeczy są przestępstwem i zamierzam to zgłosić. Mam nadzieję, że odpowie za to.

Gość gość
1. Policja 2. Fundacje m.in La Strada zajmująca się handlem ludzmi etc, na pewno doradzą

Gość gość
O k..a nie zesraj sie czasami... kolejny dowod na to ze polacy sa p******i... jakby ci sie miala krzywda stac z tego powodu...

Gość gość
Daj sobie spokój i nie mieszaj sie w to. Donosicielko. Miałas szpiclow w rodzinie ? Na rodaczkę donosić? Wstyd.

Gość gość
nie na rodaczkę - tylko na oszustkę!!!

Gość gość
Na policję. Oni juz będą wiedzieli co z tym zrobić. Możesz nawet anonimowo.

Gość gość
O k..a nie zesraj sie czasami... kolejny dowod na to ze polacy sa p******i... jakby ci sie miala krzywda stac z tego powodu... >>> a malo tu tego muslinskiego gowna jest? Jeszcze chcesz wiecej?... To dawaj im europejskie paszporty, to z czasem ty bedziesz z Europy musial spieprzac do afryki... bo tu bedzie czarniej niz tam...

Gość gość
No i co z tego, że na rodaczkę? Nie odpuszczę szmacie! I tu nie chodzi o wizę dla jednego brudasa! Przecież to działa masowo, cały czas szuka się dziewczyn z europejskim paszportem do ślubów z imigrantami z trzeciego świata, a później oni sprowadzają tu całe swoje rodziny. Ja tego brudu sobie nie życzę i pierwsza ją wydam odpowiednim służbom, mam nadzieję że dam jej nauczkę.

Gość gość
No qrfa jaki debilny argument 'na rodaczke' -- powalilas mnie! A co porzadna osoba ma wspolnego z jakas kretaczka, oprocz zrzadzenia losowego, ze sie urodzily w tm samym kraju? A juz argument, ze jest pelno 'innego gowna' juz nie mowie, ze rasistowski, ma oznaczac, ze ma stac bezczynnie i przypatrywac sie kolejnemu przestepstwu?? Zglos, oczywiscie.

Gość kaczuszkaBezUszka
Do Home Office.