Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o prawie szariatu?

Polecane posty

Gość gość

Jestem żoną Pakistańczyka, od 4 lat wyznaję Islam i uważam że Islam do wspaniała religia, a prawo szariatu to bardzo dobre prawo. Pozycja jaką ma kobieta w Europie jest uwłaczająca. Zmuszanie dziewczynek do chodzenia do szkoły, presja na dorosłe kobiety a niekiedy i zmuszanie by pracowały zarobkowo, presja na to by kobiety prowokowały swoją seksualnością nosząc duże dekolty i krótkie spódniczki. To wszystko uwłacza godności kobiety. Idąc na zakupy do Tesco naprawdę czuję się zgorszona widząc tłumy roznegliżowanych dziewczyn. Z drugiej strony kultura Europejska odziera naszych mężczyzn z męskości. Przykładem tego jest choćby to że kobietom pozwala się w Europie na prowadzenie auta co kiedyś było czynnością wybitnie męską. Uważam że Polska powinna brać przykład z krajów Islamskich takich jak Iran czy Arabia Saudyjska.

Gość gość
Idź się leczyć. Żyjemy w wolnym kraju. Chcesz to noś sobie chustę na głowie, nie ucz się i bądź głupia. Ja jednak chcę mieć wykształcenie, być niezależna, móc zawieźć chorego męża do lekarza gdy on nie będzie w stanie prowadzić. Pracować gdy mężczyzna straci pracę, wtedy on zajmie się dziećmi i krzywda się nie stanie. Nikt mi natomiast nie narzuca niczego odnośnie stroju.Chce to mogę wyglądać jak zakonnica, chcę to mogę odkryć więcej.

Gość gość
Oczywiście .Powinno się jeszcze zlikwidować elektrycznosc , telewizję , antybiotyki no i samochody .Powinnismy wrócić do namiotów i pozamykac szkoły . .

Gość gość
Jedyne co uwlacza kobietom to faceci którzy widząc kobietę w spódnicy czują się prowokowani i zobowiązani do gwałtu.

Gość gość
jestem za tym prawem tam sie nie pirdohlą z kóótasami a baby można mieć 5 lać je za nieposłuszeństwo, rozkóórwić coś to nagrodę dostaniesz, życie jak w bajce :)

Gość gość
Oberzna ci łeb przy samych jajach jak twoja broda będzie dłuższa od brody Mahometa . A teraz w*********j do swojego raju

Gość gość
Dokładnie, aż przykro czytać takie głupoty Wypociny upośledzonego człowieka