Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam mieszkających za granicą które potrzebują niani, pomocy itp

Polecane posty

Gość gość

Wyjechaliscie sami z dziećmi? Macie często problem co zrobić z dzieckiem podczas gdy jest małe, zachoruje? Rodzina gotowa na wyjazd w zamian za pomoc za granicą , pomoże przy waszych pociechach. Dlaczego warto zaufać? Bo tez mamy dziecko i wiemy jaki to skarb!

Gość gość
Bez ladu i skladu to napisalas. Chodzi Cio to, ze zaopiekujesz sie czyims dzieckiem w zamian za pomoc przy wyjezdzie za granice dla Ciebie i Twojej rodziny?

Gość gość
Ja tam pomoglam jednej rodzinie. Pomagają nam przy dziecku.

Gość zielony dywan
Mieszkamy w UK. Mamy czworo dzieci w najbardziej przy dwu letnich bliźniakach jest roboty .... I w domu... Jakie byłyby warunki?

Gość gość
To ja założyłam temat. Rozwaze wszelkie propozycje. Mamy jedno dziecko.

Gość gość
Jesteś mamo 4 dzieci?

Gość gość
Podaj maila jak wjedziesz

Gość gość
Najpierw naucz sie w kraju redagowac wypowiedz, w sposob zrozumialy dla innych.

Gość gość
I sie zaczyna. Autorko tu niccuie dobrego nie czeka bo tu tylko wyzwiska. Szukaj gdzie indziej.

Gość gość
Troche dziwna to propozycja. Jak mialoby to wyglądać? Ze zamieszkają u mnie 2 dorosłe osoby z dzieckiem, zaopiekuja sie moim dzieckiem jak bede w pracy a w zamian ja bede ta rodzine utrzymywać miesiącami, będziecie żyć w moim domu? No sorry...

Gość gość
My poglismy rodzinie. Trzy osobowa i my tez trzy. Dalismy nocleg na kilka dni ona znalazl prace na pelen etat a ona na pol dzieki czemu drugie pol pomaga nam przy dziecku i w domu. Na swoje poszli po 2 tygodniach. Zawarlismy umową miedzy sobą. Jej mąż nam odmaluje dom za pomoc od nas a ona od czasu dp czasu posiedzi z dzieckiem. Pomagamy tez w sprawach urzędowych itp.

Gość gość
hm, jak to wygladalo? Wpusciliscie calkiem obcych ludzi do swojego domu, daliscie im klucze, a potem powierzyliscie im dziecko? Tak bez sprawdzenia kim sa?

Gość gość
:)faceci polscy traktuja kobiety jak c**y i szmaty dlaczego sie zgadzacie no 888 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
Tak. A jak zatrudniasz nianie to wiesz coś o niej? gadalismy duzo na skype. Maja dziecko są odpowiedzialni. A za pomoc na prawdę wdzięczni. Jesteśmy tu sami bez rodziny i na prawdę miło miec kogoś zaufanego. Są to odpowiedzialni ludzie inaczej bym zerwała pomoc. Jestem zadowolona. Czemu mam komuś nie pomoc? Sama wiem jak jest w pl. Mają dziecko to raczej odpowiedzialni. A mnie nie zbawi uzyczyc salonu na kilka dni i pójść do urzędu. Pomimo emigracji pozostalam sobą a nie kobietą co obraża, wyzywa i każe siedzieć w polsce. I wciska kit zw tu gorzej jak w pl

Gość gość
Mam ich dane. Mam tez dane do ich rodziny w pl ( wiadomo jakby coś sie stało itp). Dzieki ze im Pomoglam mam zaufana nianie a dzieci sie uwielbiają.