Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 25 lat i jestem prawiczkiem, czuję się jak niedorozwinięty ciul

Polecane posty

Gość gość1234432
ja też się tak czuję :( nie jesteś sam

Gość gość
Serio cierpie z tego powodu strasznie :( w wakacje na tvp2 w jakims programie mowili, ze co dziesiąty 12 latek uprawial juz jakas forme seksu !!! w gimnazjach polowa juz miala tez jakas forme seksu, nie mowiac juz o liceach a ja ? nawet sie nie całowalem, nie macałem, NIC... poszedłbym do prostytutki, ale sie po prostu brzydze jak pomysle ze obleśne żule, tirowcy, jakies wstrętne typy ją mialy :O wstydze sie tez tam isc, pewnie by mi nie stanąl ze strachu i wstydu.

Gość gość1234432
życie jest po prostu niesprawiedliwe :(

Gość gość
Jestes az tak nieśmiały czy po prostu nieatrakcyjny? Nie ma w poblizu zadnej kolezanki wokol ktorej moglbys sie zakrecic? Jesli nalezysz do tych pieknych inaczej to tez nie mierz za wysoko tylko sprobuj poderwac brzydsza koleżankę. Takie kobiety tez maja potrzeby, a nie beda wybrzydzac ;)

Gość ale kazdy facet
chce ladna

Gość gość
Ale ladna kobieta brzydkiemu nie da.

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje zdjęcia i kontakt:http://www.sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.

Gość gość
Taki jesteś, więc tak się czujesz :D

Gość gość
Szukam kogoś do sexu przz telefon. Nazywam się Natalia, znajdziesz mnie na http://kordelia.org/ jestem samotna i przez to bardzo nieszczęśliwa ponieważ brakuje mi mężczyzny, który chociaż porozmawiałby ze mną o seksie przez telefon, Moje jędrne cycuszki już czekają na to abyś je dotknął swoim języczkiem...