Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mówicie, że w Polsce jest bieda ? Ja ciągle widuje luksusowe samochody

Polecane posty

Gość gość

Często są to baaaardzo młode osoby, wczoraj widziałam młodego chłopaczka wygladal z twarzy na 16 lat, obok jego kolega, jechali luksusowym czarnym BMW, nie wiem jak ito model ale widac ze nowiutki i drogi. Obok mojego osiedla jest tez kilkanascie domow jednorodzinnych i widuje jak młoda laska ok 20-25 lat jezdzi Mercedesem, takim wysokim a'la jeep, wystrojona, na obcasach, lala jak z obrazka, jej tatuś jezdzi jaguarem ciemnozielonym, mamuska honda accord. Kurwa ja non stop widze wypasione auta, skad ci ludzie maja pieniadze ? podobno w polsce bieda, wszyscy wyjezdzają :D ja mam wrazenie, ze wyjezdza plebs, tępaki ktorzy tu nic i tak by nie osiągneli a tam mogą pracowac w magazynie czy na polu za 2000euro

Gość gość
bieda? raczej u ciebie plebsie

Gość gość
w polsce biega a co drugi luxusowe auto ma :D taka to bieda niby u nas :D

Gość gość
musisz byc niezłym pustakiem :P ,skoro napierasz aż tak na auta :)

Gość gość
Bieda to jest w Sierra Leone, Bangladeszu, Boliwii czy na Samoa... Polska to bogaty kraj, ludzie tu są BARDZO BOGACI jesli porownamy sie do innych narodow na swiecie. Po prostu w doopach sie wam poprzewracalo

Gość gość
co mam sie pokazać autem sw .faceta? żeby ludzie rwali sobie włosy z głow :D :classic_cool: tylko tam to robię :P

Gość gość
najwiecej vieśnwagenów ,blee

Gość gość
m Życie uczucioweDlaczego mówicie, że w Polsce jest bieda ? Ja ciągle widuje luksusowe samochody Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Dlaczego mówicie, że w Polsce jest bieda ? Ja ciągle widuje luksusowe samochody gość dziś Często są to baaaardzo młode osoby, wczoraj widziałam młodego chłopaczka wygladal z twarzy na 16 lat, obok jego kolega, jechali luksusowym czarnym BMW, nie wiem jak ito model ale widac ze nowiutki i drogi. Obok mojego osiedla jest tez kilkanascie domow jednorodzinnych i widuje jak młoda laska ok 20-25 lat jezdzi Mercedesem, takim wysokim a'la jeep, wystrojona, na obcasach, lala jak z obrazka, jej tatuś jezdzi jaguarem ciemnozielonym, mamuska honda accord. K**wa ja non stop widze wypasione auta, skad ci ludzie maja pieniadze ? podobno w polsce bieda, wszyscy wyjezdzają smiech.gif ja mam wrazenie, ze wyjezdza plebs, tępaki ktorzy tu nic i tak by nie osiągneli a tam mogą pracowac w magazynie czy na polu za 2000euro gość dziś bieda? raczej u ciebie plebsie lapka.gif gość dziś w polsce biega a co drugi luxusowe auto ma smiech.gif taka to bieda niby u nas smiech.gif beata samotna dziś Chlopaki szpanuja auten ojca a dziewczyna ma samochod swojeggo faceta. gość dziś musisz byc niezłym pustakiem jezyk.gif ,skoro napierasz aż tak na auta usmiech.gif fikuMikuu dziś jak Mciuś majĄ ojca lekarza lapka.gif gość dziś Bieda to jest w Sierra Leone, Bangladeszu, Boliwii czy na Samoa... Polska to bogaty kraj, ludzie tu są BARDZO BOGACI jesli porownamy sie do innych narodow na swiecie. Po prostu w doopach sie wam poprzewracalo gość dziś co mam sie pokazać autem sw .faceta? żeby ludzie rwali sobie włosy z głow smiech.gifcool.gif tylko tam to robię jezyk.gif shaf78 dziś po pierwsze - dziś auto nie jest towarem luksusowym (o ile nie mówimy o nowym mercedesie, lexusie, bentleyu, porsche, astonie martinie) a standardem. po drugie - dużo ludzi ma auto na kredyt lub wzięte w leasing. po trzecie - naprawdę widzisz na każdym kroku nowe porsche czy astona martina czy jednak częściej skode, fiata i 15letnie bmw ? Inne tematy z tej kategorii kocha... nie kocha...? Czy on mnie jeszcze kocha?? gość dziś najwiecej vieśnwagenów ,blee

Gość gość
Pracowałem kiedyś w branży finansowej jako doradca. Większość osób z którymi rozmawiałem nie była w stanie odłożyć nawet 100-300 zł miesięcznie. Reszta to bezrobotni 30% (oficjalnie rząd podaje, że mniej bo chyba liczą przychody z szarej strefy) a inni z kasą ok. 10% to politycy ich rodziny, mafie i cwaniaki (oszuści) i prostytucja i 0,001% cała reszta którym się poszczęściło w totka

Gość gość
ludzie nie maja z czego oszczędzać, jesli nie dostaną spadku to trudno z jakimkolwiek odłożonym groszem

Gość gość
nie wszyscy sa bogaci

Gość gość
ale nikt nie mówi że jest bieda :)) chyba autor celowo się chwali :D haa

Gość gość
Samochody co roku jak wychodzą nowe to te z porzednich lat tanieją

Gość gość
dokładnie celowo sie chwaili :P starym juz gratkiem

Gość gość
Bo w Polsce samochod nie sluzy do jazdy tylko do wyznaczania statusu materialnego i popisywania sie jaka mam fure patrzcie jak dobrze mi sie wiedzie. A w domu na chleb nie ma.

Gość gość
dla niektorych pajacow auto to przedluzenie penisa doskonale bowiem wiedza ze bez auta nie maja szans u zadnej doopy :classic_cool:

Gość gośćKolorowa
dużo ludzi pakuje się w kredyt bierze auto na raty i duka 10 lat no ale szpan jest :D

Gość gość
to sa samochody bogatego tatusia albo na kredyt ciolku

Gość kultura mam na trzecie
kredyt we frankach? :classic_cool:

Gość gość
W Polsce jest jakiś mały procent majetnych ludzi. Zwykle rodziny mają jeden stary samochód na rodzinę, myślą czy kupić buty czy kurtkę dla dzieci, po opłaceniu rachunków zostaja pieniądze tylko na życie, gdy 4 os. Rodzina mieszka w 60 m to jest szczyt możliwości. Mowie tu o przykładzie rodziny gdy dwoje dorosłych pracuje normalnie na etacie Za granicą na socjalu żyje się na takim poziomie.

Gość Ekspert_Honda
Za nowym samochodem najlepiej rozglądać się w styczniu kiedy trwają wyprzedaże rocznika z ubiegłego roku. Obecnie można kupić 17 000 zł taniej modele takie jak Honda Accord Sedan lub 11 000 zł taniej Honda CV-R. Można je wypróbować osobiście umawiając się na bezpłatną jazdę testową.