Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalalalilililololo

Mały penis mojego ex

Polecane posty

Gość Lalalalilililololo

2 lata temu poznałam chłopaka, szybko zostaliśmy para, był to moj pierwszy chłopak z nim przeżyłam swój pierwszy seks. Ku mojemu zdziwieniu podczas pierwszego razu nie pojawiło sie krwawienie ,nawet nie bolało za bardzo, lecz bardziej rozczarowujący był zupełny brak przyjemności, nigdy podczas zadnego naszego zbliżenia nie przeżyłam orgazmu. Rozstalismy sie ale nie z powodu seksu. Jakiś czas temu rozpoczęłam nowy związek i wczoraj poraz pierwszy uprawialismy seks. Nie macie pojecia jaki przeżyłam , ponieważ penis mojego byłego był pierwszym jakiego widziałam, nie zdziwił mnie rozmiar , w ogole sie nie zastanawiałam nad tym. Teraz dochodE do wniosku ze moj były miał bardzo małego penisa, miał około 8cm we wzwodzie. Wczoraj straciłam dziewictwo poraz drugi albo pierwszy? Nie wiem jak do tego podejść, po. Seksie dosc bolesnym , pościel była poplamiona moja krwią a chłopak zapytał: dlaczego mu nie powiedziałam ze jestem dziewica i po co były te kłamstwa z moim byłym. Kiedy mu wyjaśniłam ze to nie kłamstwa i ze penis mojego byłego był taki mały ze najwidoczniej nie był w stanie mnie rozdzielczyc on dostał ataku śmiechu. Najgorsze ze on zna mojego byłego i jesli to wyjdzie tamten bedzie totalnie skompromitowany....

Gość gość
ale wlasciwie to po co worze na spe\rmę piszesz o tym na forum? Myślisz, że kogos obchodzi twoja śmierdząca ci*a i ile mialas w niej k*tasow i jakiej wielkosci? jesteś żenująca tępa suko ze wsi

Gość gość
Jesteś totalną idiotką,zeby takie sprawy wygadywać i opowiadac na forum, o centymetRACH w spodniach. Twoj mozg ma tez 8 cm nie wiecej. Czy to ma byc prawdziwa miłosc? Jesli chodzi tylko o rozmiar. mOZE tWOJA C**AAA BYŁA TAKA DUZĄ, CO Z TEGO ZE DZIEWICA:??

Gość gość
No wyszlas na wielką świnie. Takich szczegułów sie nierozpowiada. Ochydna swinia z ciebie!

Gość gość
Hahahahhahahhahahahahhahahahhahaha XD

Gość gość
ohohoho, kogoś zabolała prawda :D małe fiuty się zbulwersowały :D 🖐️

Gość gość
Al Ty po co jej odpisujesz ? Pewnie sam masz takiego małego hehehehe i masz kompleksy .

Gość gość
Hahahaha ludzie łaska nie podaje ani imion ani nazwisk, historia zabawna przyznam. Nie jest to sytuacja na porządku dziennym chyba bez kitu goście z małymi sie bulwersują

Gość gość
Facet ma przyj****e ... Hahahaha

Gość gość
Mam dziecko 65 lat i mi juz zwisa cala dlugosć:-) . Chodzi oto ze trzeba byc uposledzonym albo byc bez wyobrazni. Zeby o intymnych sprawach partnera rozpowiadac czy opowiadac nastepnym partnerom. Co za klasa, niema co.

Gość gość
łohoho, dziadek się zbulwersował :D

Gość gość
a obecny ile ma cm?

Gość Lalalalilililololo
Obecny ma w majtkach istnego giganta, na oko z 15 cm będzie