Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WLOSI faceci sa BARDZO Tchorzliwi ,duzo graja ,a tak naprawde Tchorze

Polecane posty

Gość gość

Graja jacy to oni getelmeni ,a tak naprawde tylko graja takich na pokaz,do tego sa straszymi tchorzami...a znam wielu wlochow mieszkajac ponad 12 lat za granica..

Gość gość
Tchorze… Ale, ze niby czego sie boja?

Gość gość
oo, wreszcie ktoś kto może być w stanie odpowiedziec na moje pytanie. Czy zwiazek polki z wlochem ma sens? Słyszałam i w sumie sama teraz przekonuje się że włosi to kłamcy, mają kilka kochanek a ponad to są egoistami wpatrzonymi w siebie, prawda?

Gość gość
czego się boją? wszystkiego - zwykłe pajace

Gość gość
Tak wlosi sa mili ,nastawieni milo i mysla sobie ze kazda polka na niego leci,kazdej sie podoba,ze s atacy piekni .. sa mili ,ale tak naprawde bardzooo falsyzwi...

Gość gość
Jestem w związku z Włochem od 6 miesięcy i przyznam szczerze że moje życie to koszmar odkąd ko poznałam. Na początku wszystko było takie piękne, teraz wychodzą na wierz wszystkie brudy, kłamstwa, nawet zdrada. Nie mogę uwierzyć że dałam się zwodzić aż przez pół roku...kolejne pół bedzie zmarnowane na rozpaczanie, Boże NIGDY WIĘCEJ OBCOKRAJOWCÓW - PRZYSIEGAM. Ten człowiek zamienił moje życie w piekło

Gość gość
Paolo nie lubił biegać, skakać, nie wiedział co to parkur. Ale doberman sąsiada odkrył jego potencjał.

Gość gość
przeciez wlosi to pipy,mysla ze jak graja gentelemna ubiora dobre ciuszki to sa mescy,a tak naprawde to tzw CIOTKI... sorry ,ale taka prawda

Gość gość
Zdrajcy, kłamcy, oszuści, pozerzy, bardzo pewni siebie, macho, mamisynki, egoiści

Gość gość
moj maz jest Włochem, cudownym kochanym mężczyzną Wpatrzony we mnie jak w obrazek.

Gość gość
chociaż ty dobrze trafiłaś, mój związek był strasznym koszmarem, będę miała uraz do końca życia

Gość gość
moj maz nie urodził sie we Włoszech i tam nie mieszkamy, moze dlatego jest taki jaki jest :)

Gość gość
WLOSI mysla ,ze kazda polka na niego lecu ,ze kazdej polce podobaja sie :)

Gość gość
Moj znajomy wloch powiedzial ,ze lataja czesto do polski na wekendy ,bo tam wszystkie kobiety na nich leca ,nie maja konkurencji wsrod mezczzyn polskich ,bo sa ladniejsi od polakow ..to slowa wlocha..

Gość gość
niech nie beda tacy pewni...

Gość gość
BO przyjedzie do polski taki wloszek ,ktory ma tam troche kasy+dobrze ubierze sie + udaje gentelmena stawia..

Gość gość
A ja znam Wloch ktory jest histerykiem i niesamowitym hipohondrykiem......a mlody facet....

Gość gość
POLKI za bardzo zachwycaja sie wlochami,za bardzoo chca sie im przypodobac..

Gość gość
przeciez nie kazdy Wloch ladny jest !!! wielu znam niezbyt ladnych ,albo kurduplow :(