Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozpoznać, czy jest się osobą aseksualną czy po prostu ma się niskie libido?

Polecane posty

Gość gość
Tacy niby inteligenci, a bzykają jak każdy inny prostak. Suka samiec i tyle. Człowieczeństwo, wielkie halo, raczej mokra rzeczywistość z tytułem profesora.

Gość gość
A ja, c**a do rżnięcie, taka prawda. Tylko dajcie mi takiego, który mnie utrzyma.

Gość gość
Uprawiam sex 1 gora2 razy w miesiacu. I to tylko dlatego zeby mojemu partnerowi bylo dobrze. Orgazmu juz dawno nie mialam... sex dla mnie moglby wogole nie istniec. Z poczatku myslalam ze to wina tabletek ale ostatnio zaczelam szukac informacji o aseksualnych i wlasnie sie zastanawiam czy nie vjestem jedym z nich? Partner z ktorym jestem kilka lat nie rozumie ze ja sexu nie potrzbuje czesto sie klocimy z twgo powodu. Nie wiemm czy nas zwiazek ma sens. On uwarza ze wymyslam ze najpierw zwalalm wine na tabletki potem ma jazdy ze mnie nie pociaga seksualnie. Tylko ze mnie seks z nikim nie kreci... pomocy!!!!

Gość gość
ja tez moge zyc bez seksu.

Gość gość
i ja też mogę żyć bez seksu a mój ex partner pewnie myśli ,że co tydz zmieniam kochanka a ja nawet nikogo nie miałam od tamtej pory, on jakoś na mnie wpływał,że mnie kręcił,i sex był z nim "smakowity" i jakoś nie mam apetytu na kontakty z innymi,

Gość gość
byle kto mnie nie kreci

Gość gość
jak sadzice czy to juz aseksualizm? co zrobic z partnerem? jak wbic mu to tego lba ze swks to nie wszystko. Czy lepiej sie z nim rozstac choc to nie bedzie latwe po tylu latach....

Gość gość
A mnie sex kreci ale prawie nic nie odczuwam to jest beznadziejne