Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nie zwariować w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Opiszę moją sytuację mieszkaniową, napiszcie, co o tym sądzicie. Mąż zbudował dom na działce zamieszkałej przez swojego dziadka. Działka została uprzednio oczywiście kupiona, bo należało do niej 3 dzieci dziadka, w tym teść. No i mieszamy tak na tym niewielkim podwórku na 2 domy. Problemem jest teść, ojciec męża, który codziennie nas odwiedza. Robi to niby przy okazji, bo przychodzi kilka razy dziennie do swojego ojca, którym się opiekuje. Nie mamy zadnej prywatności, potrafi przyjsc nawet o 9 rano w niedzielę, a mąż nie umie mu powiedziec, by tak się nie naprzykrzał. No ale ja to rozwiązać, skoro to wszystko jest na 1 podwórku? Ja nie chciałam się tam budować, mówilam mężowi o tym, ale on się uparł i teraz jest jak jest, nie mamy żadnej prywatności. Czy jest na to jakis sposób? Co wy byscie zrobili?

Gość gość
byłbym bardziej rodzinny na twoim miejscu

Gość gość
Rodzinny? tzn pozwalac na nieogranczone przyłażenie?

Gość gość
nagotuj teściowi na wigilię zypy grzybowej ( z muchomorów)

Gość gość
kobieto wylądujesz z laczkiem na doooopie jak dalej bedziesz miała mentalność małomiasteczkowej idotki! tak ci teść przeszkadza to się wyprowadz do swojej mamy

Pewnego razu zostaw niby przypadkiem otwarte drzwi i jak zobaczysz przez okno, że zbliża się ktoś, rozbieraj się i bierz się za seks z mężem. Jak teść wejdzie przez przypadek na taki widok, to się zawstydzi i odechce mu się częstych wizyt :P A potem powiedz mężowi, żeby poprosił teścia o zostawienie Wam większej prywatności, bo to nachodzenie zmniejsza Ci się ochota na seks :)

Gość gość
nie otwieraj drzwi jak sama jestes. albo poprostu jak przyjdzie o 9 w sobote to nie wstawaj z lozka.