Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

franz59

Problem z erekcją

Polecane posty

Mam 55 lat,i problem z pelnym wzwodem.Przez lata ciężko pracowalem w kopalni.Następnie w charakterze spawacza,też w bardzo trudnych warunkach.Jestem dobrze zbudowany,i jak na mój wiek,silny fizycznie.Przeniesienie 100 kg ciężaru nie stanowi dla mnie problemu,a jednak,od pewnego czasu pojawil się problem z niepelnym wzwodem.Udalem się z tym problemem do urologa,który zacząl od badania prostaty,następnie krwi,moczu,po prostu zalecil zrobienie wszystkich badań,po których stwierdzil,nadmiar cholesterolu we krwi.Zalecil zażywanie tabletek,które bralem przez kilka miesięcy.Zrobilem badania krwi na zawartość cholesterolu (w przychodni publicznej,przedtem za wszystko musialem placić 100%)i się okazalo,że jestem zdrowy jak przyslowiowy koń,ale ze wzwodem mam nadal problem.Urolog nic mi nie pomógl,przeciwnie,wyludzil pieniądze za prywatne wizyty,wmówil chorobę,której nigdy nie bylo.Nie piję,nie palę,odżywiam sie racjonalnie,a jednak.Może poradzicie,co zrobić,aby moje życie seksualne wrócilo do normy?

Gość gość
No cóż - starość nie radość,młodość nie wieczność.

Gość Kotka na rogrzanej patelni
Moim skromnym zdaniem wszystko jest w glowie, Moze problem jest w tym ze za bardzo sie nakrecasz tym