Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

róże stabilizowane

Polecane posty

Gość gość

czy da się odróżnić tak na pierwszy rzut oka że róże stabiliozwane są stabilizowane właśńie? :)

Gość gość
hm... kiedyś nabrałam się na takiego kwiatka u koleżanki, więc chyba jest ciężko:)

Gość gość
ciężko odróżnic stabilizowaną od żywej, :)

Gość gość
na rosebelle są bardzo fajne, róże i kompozycje, a na żywo wyglądają jeszcze lepiej szczerze mówiąć :)

Gość Anton21
Cześć dziewczyny, jestem w trakcie poszukiwania sklepu który sprzedaje grzybnie, dokładniej chodzi mi o tę hurtownię http://www.domisad.pl/kurki.html czy ktoś z was próbował coś takiego, czy są bezpieczne?

Też mam róże z rose belle już drugi rok i nie zauważyłam żadnej różnicy w wyglądzie wcześniej a teraz ;) Ja mam różową i pudełko z turkusowymi - obłędne! Jak zachowują się Wasze, słyszałam, producent przestrzega, by nie trzymać ich na oknie w słońcu,hmmm... moje juz dwa lata stoją na parapecie i nic ;)

Teraz w październiku moja znajoma brała ślub i miała przepiękny bukiet z samych róż w kolorze granatowym. Przecudne! Okazało się, że jest to bukiet z róż stabilizowanych! W życiu nikt by nie rozpoznał. Właściwie żadnej różnicy nie ma, bo to są żywe róże tylko dobrze zachowane. Czarujące! Wiem, że zamawiała je w rosebelle, ale ciekawe czy kwiaciarnie też robią bukiety z tych róż?