Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego starsze kobiety jak wyczują władze to na siłę chcą usidlić zajętych f

Polecane posty

Gość gość

? A pożniej facet opowiada swojej partnerce jak to zachowują sie te schorowane " babska i mamy ubaw , nie do końca ja :P

Gość tylko w wyobrazni randevu
wisi mi kto kogo chce usidlic oraz kto komu co opowiada polowa tego "dramatu" i tak odbywa sie wylacznie w wyobrazni takiego goscia

Gość gość
być przeszczęśliwą u boku takiego ,życzę każdej :P

Gość gość
Usidlic? Czyzby jakas starsza byla od ciebie atrakcyjniejsza i masz bol d**y?

Gość gość
- Chciałem prosić o rękę pana córki - mówi chłopak do ojca swojej dziewczyny. - Zresztą to tylko formalność. - A któż ci powiedział, że to tylko formalność? - pyta obruszony potencjalny teść. - Ginekolog.

Gość gość na złość
To bardziej ty masz kompleksy i strach przed utrata kontroli, niz ktos chce usidlic twojego faceta.

Gość gość
Co to znaczy: "Jak wyczują władzę"? Ni ch/uja nie rozumiem! Jeden bełkot autorko! Wstyd!

Gość gość
Ach te stare baby... usidlaja na sile i maja wladze a te mlode piekne maja bol d**y..::))

Gość gość
Wszystko rozgrywa się przed lizaniem cipy.liżesz cipę 40 letnią albo 20 letnią. Co wybierasz ? Hehe, no właśnie. Tej młodej to dupę wyliżesz, a ze starą to już tak, eghm...

Gość gość
haha !Ból d**y?:D haa ty masz ból prostaty :D Stare potrafią młodszym wejsc na głowę :D a męża odprawić z torbami :P . To takie suczyska, Najgorsze sa te, które nie wyrobiły sobie emerytury :D najbardziej perfidne i beczelne ,podrywają młodszych ,żeby na nie łozył ( jeszcze jak neurolog ,to niemalże bóg :)ale wiekszość facetów i tak woli młodsze, a nie stare lampucery :)

Gość gość
autorko jaki masz problem? facet woli starszą niż ciebie

Gość gość
:) :) nic tego. Sam mi doniósł ,że w swojej pracy zauważył takie oto dziwaczne nachalne dla niego samego trudne do przyjęcia podejście dużo starszych babć ...tak sobie rozmawiamy ,opowiadamy :))

Gość gość
nieoficjalnie dowiadują sie o nowej funkcji :P która pełni ( nie moge ujawnić ) i takie są cwane babcie :D,jak nie tupnę ,to znaczy ,że daje pozwolenie :classic_cool: :D