Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

wszyscy pragniemy miłości

Polecane posty

Gość
My wszyscy, my wszyscy, my wszyscy My wszyscy, my wszyscy My wszyscy, my wszyscy, my wszyscy My wszyscy, my wszyscy Mogę udawać, że nie jestem samotna Ale będę stale się oszukiwać Mogę udawać, że to nie ma znaczenia Ale będę tu siedziała i okłamywała samą siebie Niektórzy mówią, że miłość nie jest warta nawet grosza Ale oddam każdego grosza jaki mi został By mieć to, o czym tylko marzę Każdy czegoś pragnie Pragnie czegoś lepszego Po co żyjesz? Każdy czegoś potrzebuje Walczy o coś Wiem, o co walczycie Bo my wszyscy Wszyscy pragniemy kogoś, kto by nas podtrzymał Po prostu potrzebujemy kogoś Wszyscy potrzebujemy kogoś, dla kogo będziemy najważniejsi. Wszyscy chcemy być ogrzani, gdy jest zimno Taak taak taak Nikt nie chce pozostać przerażony i samotny Wszyscy, wszyscy, wszyscy, wszyscy Wszyscy chcemy tej samej rzeczy Wszyscy, wszyscy, wszyscy, wszyscy Wszyscy chcemy tej samej rzeczy Wszyscy, wszyscy, wszyscy, wszyscy Wszyscy chcemy tej samej rzeczy Każdy chce czegoś, pragnie czegoś Tak tak, wszyscy chcemy miłości Jestem w stanie zamknąć oczy Ale moje serce jeszcze nie jest ślepe. Czuję się upoważniona do obwiniania siebie Chcę tego, co moje Niektórzy mówią, że miłość nie jest warta nawet grosza Ale oddam im mój ostatni grosz. By mieć to, o czym od dawna marzę Każdy czegoś pragnie Pragnie czegoś lepszego Po co żyjesz? Każdy czegoś potrzebuje Walczy o coś Wiem, o co walczycie Bo my wszyscy Wszyscy pragniemy kogoś, kto by nas podtrzymał Po prostu potrzebujemy kogoś Wszyscy potrzebujemy kogoś, dla kogo bedziemy najważniejsi. Wszyscy chcemy być ogrzani, gdy jest zimno Taak taak taak Nikt nie chce pozostać przerażony i samotny Wszyscy, wszyscy, wszyscy, wszyscy Wszyscy chcemy tej samej rzeczy Wszyscy, wszyscy, wszyscy, wszyscy Wszyscy chcemy tej samej rzeczy Wszyscy, wszyscy, wszyscy, wszyscy Wszyscy chcemy tej samej rzeczy Każdy chce czegoś, pragnie czegoś Taak taak Wszyscy chcemy miłości

Gość gość
Następna wariatka po Studzi :-D

Gość
Następna wariatka po Studzi smiech.gif Dlaczego. Po prostu spodobała mi się ta piosenka, a jest mało znana więc ją wrzuciłam. Co w tym złego?