Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogolilam cipke dla mężusia :)

Polecane posty

Gość gość

A co! Będzie miał chłopina niespodziankę jak wróci z pracy.

Gość gość
moja żona też sobie goli ;)

Gość
Przywitaj go mówiąc "kochanie, czy zauważyłeś coś nowego?" zalotnie mrugając. On oczywiście nie będzie wiedział co, odpowie może "a powinienem?" wtedy Ty ściągasz przed nim majtki "a teraz?"

Gość gość
AUTORKA Mój też goli czasem jajka, zwłaszcza wtedy gdy chce żebym mu je wylizala :-) kiedyś ogolilismy się jednocześnie i podczas seksu moja cipka zasysala jego jajka i cmokala :-D. Więcej było przy tym śmiechu niż orgazmu :-D

Gość gość
a to ma dla ciebie jakieś znaczenie ? :D

Hehe gościu,nie jestem autorką...:-D To tylko taki nick :-D Co do śmiechu podczas stosunku to teraz mi przypomniałaś że parę razy rzeczywiście zdarzyło się że wybuchaliśmy śmiechem z powodu jakichś przykładowo odgłosów albo jak go skurcz złapał akurat w nodze :-D Do drugiego gościa powiedzmy że nie przywiązuję do tego większej uwagi,ale zazwyczaj jak chce mnie udobr***ać to to robi bo wie że taka drobnostka, cieszy:-D

Gość gość
skurcz w nodze i ja miałem , i to w szczytowym momencie :D śmieszne i straszne zarazem,

Gość gość
Ja mężowi wygalam a on mi zawłaszca gdy idziemy razem do gienologa na badanie bo est przy mnie gdy badamnie nawet na fotelu ginekolog ,golił gdy szliśmy razem do porodu je wspierał.A wygolone łono i złonek to nie ma włoskow podczas seksu lodzika i minetki.

Gość gość
faktycznie , czasem w najmniej odpowiednim momencie ;)

Gość gość
ale i tak lepsze to jak skleszczenie :D choć nie pojmuje jak to się dzieje , wszak to nie imadło ;)

Gość gość
To prawda,super uczucie jak liże mi moja ślicznotka jajka.Wtedy jestem w stanie zrobić dla niej wszystko :)

Gość gość
Dla mnie jako kobiety lizanie jajek jest bardziej przejawem czułości :-) penisa pieszcze ustami by doprowadzić męża do orgazmu lub rozpalić, a jajka liże bardziej... hmmm.. pieszczotliwie :-D

Gość autorka___
Mąż taki zadowolony był z ogolonej cipki, że w*****ał mnie za wszystkie czasy i lizał mnie jak szalony :D Chyba naprawdę się ucieszył :D