Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wydałam wczoraj 1300 zł na ciuchy

Polecane posty

Gość gość

HURA zbierałam kase na wymiane garderoby na razie tylko jesienno zimowej Kilka ciuchów zostawiłam ale większość starych wywaliłam no i wczoraj zaszalałam i wszystko wydałam Oto co kupiłam SPODNIE : - rurki : szare ze wstawką skóropodobną, ciemne granatowe, jasno niebieskie lekko przecierane, granatowe z mocnymi przetarciami BUTY: - zimowe ze skóry naturalnej trzewiki wysokie wywijane średni brąz z jasnym futerkiem płaski obcas - sportowe trampki z ćwiekami czarne - sportowe ala górskie jasny brąz SWETRY I KURTKI : - kurtka elementy skóropodobne reszta w kratke czarno-czerwoną - sweter w 'zebre' -ciepła bluza sportowa piękna granat, jasny szary z elementami mocnych kolorów BLUZKI : - czarna pikowana ze złotą małą kokardką - czarna z lamówkami skóropodobnymi - czarna z zamkiem i kieszeniami -koszula jeansowa -koszula jeansowa w krate niebiesko-zieloną -zielona ze złotym zamkiem -narzutka szaro-beżowa KAMIZELKI -kamizelka skóropodobna piękna DODATKI -trzy branzoletki z ćwiekami

Gość gość
I co się chwalisz?:/

Gość gość
Fajne rzeczy kupilas :) Ja wczoraj na zakupach wydalam ok 350zl Kupilam - biustonosz ok 60 zł - szary sweterek ze sciagaczami u dolu 80 zł - kremowy swterek 60 zł - sweterek niebieksi 20 zł - skorzane rekawiczki 50 zł - leginsy 2 pary czarne 40 zł

Gość gość
No i co? Nie masz kumpeli, żeby o tym pogadać?Musisz tu pisać?

poza tym spodnie boyfriendy bluzę z printem czarną ołówkową spudnicę spodnie rurki w kratkę koszulę jeansową mgiełke w kwiaty naszyjnik czarny wszystko w przeciągu tygodnia wydałam łącznie z butami 580zł

Gość kioot
Aha. No faktycznie. Bardzo nas to intersuje. Moje życie już nie będzie takie samo po tym co napisałaś.

Gość gość jjnb
Ja wydałam dwa tyg temu tyle dla dziecka na ciuchy :D ale sobie tez nie żałuje po prostu lubie dozować emocje, kupuje co mi akurat potrzebne, nie muszę wymieniać całej garderoby

Gość gość
No to ja tez sie chwale, oto co dzisiaj kupilam (wydalam okolo 100 funtow): -2 podklady z Estee Lauder -mascara z Estee Lauder -dzinsy z H&M -2 biustonosze z Primarku -1 stringi z Ptimarku -1 legginsy z Primarku -plecak dla brata z Nike zapomnialam kupic buty sportowe do pracy :(