Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Religia wydaje mi się śmieszna i niewiarygodna

Polecane posty

Gość gość

Śmieszą mnie te teksty, typu módlcie się, kocham Cie Boze, itd. Nie chce mi sie chodzic do kosciola. Biblia wydaje mi sie malo wiarygodna, a cale zamieszanie wokol gender, usuwania krzyzy i innych d**ereli jeszcze bardziej to poteguje. Jak slysze teksty o modleniu sie na rozancu to w duchu czuje politowanie do tych ludzi. Nie chodze do kosciola regularnie od 3 lat. To znaczy ze chodze tylko w swieta. Bo rodzina naciska. Ale gdyby to ode mnie zalezalo to chyba sama z siebie bym nie poszla. Nie zastanawilam sie nad swoja wiara. Czy to oznaki ateizmu?

Gość gość
Nie. To oznaki debilizmu. Jesteś powierzchowna. I chyba bardzo młoda.

Gość gość
Mam 24 lata. Jesli uwazasz, ze wiara w Boga, badz niewiara w niego, to oznaki debilizmu to chyba sama jestes debilem :) nie mam wiecej pytan do ciebie.

Gość gość
To dobry moment aby rozejrzeć się za egzorcystą ,,, dobrym!!!

Gość gość
nie wiem co gorsze i bardziej żałosne nie chodzić wcale czy chodzić bo rodzina naciska :)

Gość gość
a jest jeszcze ksiądz...

Gość gość
to ze czegos nie rozumiesz nie oznacza ze z tego masz sie smiac...smieszy cie parka brzydactw calujacych sie w parku? albo fakt ze koles/laska biega za kims kto dla ciebie jest osoba ktorej nie poswiecilabys ani minuty ze swego cennego czasu? muzulmanie zalatwiaja temt krotko i radykalnie :classic_cool: