Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to co mowi facet po pijaku jest po czesci prawda?

Polecane posty

Gość gość

zwlaszcza jesli chodzi o seks

Gość gość
nie mój ociec po pijaku mówił że zacznie tresować szczury z kanałów żeby nimi podbić świat

Gość gość
owszem ale jest to pijacka prawdawiec znaczy tyle samo co klamstwo przespij sie z kolesiem na pijackiej imprezie zrozumiesz roznice :D

Gość gość
a jak sam po kilku tygodniach braku kontaktu dzwoni i mowi ze zawsze mu sie podobalam, chce sie ze mna kochac, itp.? moze mowi to na co mu odwagi nie starczylo na trzezwo?

Gość gość
każdy mówi to co mu chodziło ostatnio po głowie, nie koniecznie tak ogólnie uważa, ale podświadomość chce to wyrzucić + reaguje na bodźce zewnętrzne niemal z automatu + jest mniej oporów Czyli można powiedzieć że po pijaku jesteśmy bardziej sobą, niż na trzeźwo

Gość gość
hmm... a moj maz ostatnio schlal sie do nieprzytomnosci ale za nim padl to uwiesil sie na kumplu i zaczal mowic tak: "Jarek, ale ja mam cudowna zone, ale ja ja kocham, tak ja kocham ze mowie ci, jest najwspanialsza, taka cudowna, tak ja kocham. ty nie masz ..." i padl (dzieki Bogu bo juz sie balam, ze powie cos zlego o zonie kolegi). myslicie, ze klamal :)