Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzana

okres w 19dniu cyklu , SKOMPLIKOWANE pomocywita

Polecane posty

Gość gośćzana

Witam. W sierpniu uprawialam sex z chłopakiem w czasie miesiączki. Mam mniej wiecej 29 dni cykl. Kolejna miesiączkę dostalam 5 dni z opóźnieniem i teraz nie dawno zamiast za jakiś czas,dostać okres,dostalam w 19 dniu cyklu, trwa to od trzech dni ale jest juz slabsze. Czy mozliwe ze wtedy w czasie miesiączki zaszlam w ciaze i teraz to jakieś krwawienie. Dodam ze nie jestem juz z tym chlopakiem a mamy juz jedno dziecko. Pomozcie

Gość gość
chyba nie jest to ciąża jednak. Zresztą zrób test. Juz 2 miesiące prawie mijają, to sa nerwy dla ciebie. Wahania hormonalne raczej wg. mnie. Ja teraz np. mam straszne problemy, okres kiedy mu się chce, plamenia między cyklami - hormony zaburzone ;-( kiedyś bałam się że jestem w ciąży mówię ci z tego stesu 74 dni nie dostałam okresu!!! najdłużej w moim życiu, nie miałam odwagi zrobić testu a trzeba było!!! bo w żadnej ciąży nie byłam. nerwy nerwy nerwy wg. mnie

Gość gośćzana
To tez nie ciekawa sytuacja. W sumie test robilam w pierwszym dniu spodziewanego okresu we wrześniu teraz i wyszedl negatywny ale powtórzę go jeszcze. Dziekuj***ardzo za odpowiedz, zobaczymy co wyjdzie