Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznałam pięknego kobieciarza

Piękni mężczyźni zawsze są kobieciarzami?

Polecane posty

Gość poznałam pięknego kobieciarza

Bo uroda rozleniwia i psuje. Łatwo przychodzą do nich dziewczyny, same lgną do pięknego, więc czemu by nie brać.... Piękny mężczyzna zazwyczaj jest kobieciarzem?

Gość gość
A kazdy pijak to zlodziej.

Gość gość
a szkaradne paskudy skręca z zawiści aż bąki puszczają :D:D:D

Gość gość
i tu byś się zdziwiła. jest taki jeden szczerbaty, z nałogiem alkoholowym, niekumaty, niezbyt pracowity, brzydki, byle jak ubrany, z platfusem, penisem większym niż przeciętne i kobiety zmienia jak rękawiczki. fenomen ten wiąże się często z kultem penisa, a kobiety lecą na takich i same pakują się w problemy z nadzieja zbawienia alkoholika. twoja teoria więc nie jest kompletna ani wiarygodna do końca.

Gość gość
to prawda.Np. Pawel Deląg.Niby przystojny dlA wielu ,ale jak odpychający -widac to przekonanie o swojej niby-wyjątkowości od razu taki jest aseksualny,karykatura mezczyzny

Gość gość
ja znam tylko jednego takiego paskudnego co ma morde jak niewypał, niekumatego, szczerbatego z platfusem i nałogiem alkoholowym ale penisa ma wielkości kobiecej łechtaczki i zero powodzenia

Gość poznałam pieknego kobieciarza
odświeżam

Poznałam mężczyznę o doskonałej urodzie, 170 cm wzrostu, super klata, masywne nogi (b.męskie), i olśniewająca twarz (PERFEKCYJNE RYSY!), doskonała. Nieodparty urok; GŁOS, mimika, gesty, uśmiech, dotyk. Ale niestety jest kobieciarzem, poligamistą. Proponuje mi bycie jedną z jego "satelitek". :( Chciałabym poznać mężczyznę o takiej samej urodzie i uroku, ale MONOGAMICZNEGO i z b. niskim libido.

Gość gość
ja też kiedyś wierzyłam w bajki..:D a kobieciarzem potrafi być każdy!

Nie zawsze. Z moich obserwacji większymi kobieciarzami byli przeciętniacy. A przystojni widać nie musieli się tak dowartościowywać. To widać czasem po ubiorze, jak taki goguś, łańcuszki, bicepsy odsłonięte, obcisłe koszulki to pewnie *****cz.

Gość gość
Bzdura, tylko wybrany typ na te łańcuchy poleci, jakaś Wiesia z Pcimia, ale nie normalna, inteligentna kobieta.

Gość gość
Poznałam mężczyznę o doskonałej urodzie, 170 cm wzrostu x 170 to nie doskonała uroda.

Gość gość
Takiego karakana ? To niski wzrost jak na faceta. Musi szukać filigranowej kobiety, bardzo drobnej aby nie wyglądać przy niej śmiesznie. Ja mam 172 cm, jestem średnia, gdzie buty z obcasem ? Facet musi mieć min. 180 cm. To absolutne minimum dla przeciętnej kobiety. Albo musi szukać malutkiej, max 160 cm.

Gość gość
Hmmm ale TAK naprawdę gusta są różne i ten co się jednej podoba to drugiej niekoniecznie... Jeżeli o mnie chodzi to tak na 50 % się z toba zgodze bo kreciłam kiedyś z 2 boskimi przystojnialami ale nie byli kobieciarzami a znam wielu brzydli co są nimi . tak naprawdę nie ma na to zasady

Gość gość
korzystaja z okazji

Gość gość
ja znam przystojnych facetow .ktorzy nie sa babiarzami.

odswiezam

Gość gość
ci "przysiadni" do których kobiety lecą jak muchy do gó..na faktycznie w dużej mierze częściej zdradzają bo mają ku temu wiele much jako powód. Dlaczego by nie pozwolić tym muchą aby na nim siadały skoro same tego chcą...

Gość gość
a ja jestem przystojny, ale mam z***biście wyśrubowany gust i od roku jestem sam :P bo nie trafiłem na taką, która by mi się podobała pod względem wyglądu i intelektu jednocześnie