Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie przesadziłam z okazaniem że mi zależy?

Polecane posty

Gość gość

Jak chłopak zaprosil mnie na randkę ,potem cos tam napisał ,że zabierze mnie do kina itd ,a ja napisałam ,że ciesze się ,że się zobaczymy? nie chce żeby myślał ,że za bardzo mi zalezy bo to dziala odpychajaco czasem na facetow...

Gość Czarna123456789Czarna
Polecam książke dlaczego mężczyźni kochają zołzy mam na kompie wyśle Ci jeśli chcesz tylko daj maila;) w sumie aż tak nic złego się nie stało ale na poczatku lepiej unikać odkrywania wszystkich kart;)

Gość gość
dzięki , mam ta książkę ;) i dlatego się zastanawiam czy nie zbytni mu to okazałam, szczerze to napisałam to troche bez zastanowienia i teraz żałuję...

mam też drugą część dlaczego poslubiaja zolzy;) w razie czego pisz;) my tak mamy ze emocje nas ponoszą ale spoko, wszystko jest do zrobienia, w sumie chlopak wie ze jestes zainteresowana i niech tak jest ale teraz jego kolej na staranie:)

Gość gość
no właśnie, a teraz mi nie odpisuje godzinę choć już powinien... teraz się martwię czy trochę go od siebie nie odepchnełam ta wiadomością, pki c starałam się być pościągliwa , powiedziałam ,że nie wiem co z tego będzie ,ale zobaczymy żeby go potrzymać w niepewności więc chciałam mu dać sygnał ,że troche mi choc zależy na nim ,ale teraz myslę ,że to chyba był błąd...

ale jestescie dzis umowieni? na konkretna h? mial dac znac na ktorA? BADZ SOBA, SMIEJ SIE, badz mila, kobieca, ale nie daj po sobie poznac bo wtedy on bedzie gora:) wszystko z umiarem

Gość gość
nie na dziś, dopiero za 3 dni... ale nie wiem czy teraz się odezwie bo nawet nie odpisał na tą wiadomosc, może sie wystraszył ,że zbyt sie zaangażowałam, ale znnowu nie napisałam np ,że tesknie tylko ,że sie ciesze ,że sie zobaczymy...

No to nie czekaj na sms, zajmij sie soba:) wyjdz gdzies w koncu weekend::) i czekaj az sie odezwie,chocby dopiero za 3 dni:) a jak napisze to nie odp mu od razu tylko odczekaj troche, a jak zadzwoni to nie odbieraj albo odbierz po dlugim sygnale:)

Gość gość
a jest opcja ,że po takim tekście zacznie mnie olewać ,albo się w ogóle nie odezwie ? :( nie byliśmy umowieni na konkretna godzine tylko na wieczor za 3 dni

odczekaj:) na spokojnie:) jak mu zalezy to sie odezwie, a teraz moze sie odzywa zeby sprawdzic czy znow cos nie napiszesz i jak tego nie zrobisz zapunktujesz:) bo jakbys sie znow odezwala to juz bedzie pewny ze Ci zalezy bardzo

Gość gość
nie no teraz już się nie odezwę aż on tego nie zrobi ;) choć on tez mi okazywał uczucia, pisał nawet ,że tęskni, ja tego nie robiłam celowo i powiedziałam mu celowo ,że czas pokaze jak to bedzie bo mówił o jakiś kolejnych spotkaniach ze mną, więc teraz chciałam mu choc troszke pokazać ,ze mi zależy, ale to chyba jednak był błąd...teraz bede miła, ale żadnych czułych słowek

spokojnie, bedzie dobrze:) w sumie to ze sie cieszysz ze sie spotkasz nie musi oznaczac nic zlego:) cieszysz sie na spotkanie z kolegą, po prostu:)

Gość gość
no właśnie, w sumie koledze tez bym mogła napisać ,że sie ciesze, że się zobaczymy czy koleżance i nic by to nie znaczyło większego ;) dlaczego faceci maja takie coś ,że ciagle trzeba ich zwodzić... w sumie mimo wszystko będę teraz bardziej ostrożna w dobieraniu słow ;)

daj znać za 3 dni jak poszło:D trzymam kciuki:)