Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być babcią 1961

Jak zmusić córkę do zamążpójścia i urodzenia dzieci ? Chcę mieć wnuki

Polecane posty

Gość chcę być babcią 1961

Córka ma juz 26 lat i żadnego narzeczonego, to juz czas najwyzszy, nie chce byc babcią w wieku 70 czy 80 lat !!!

Gość gość
glupia jestes, moja mama jest rok starsza od ciebie i nie chce wnukow jeszcze, sobie adoptuj

Gość gość
Za kogo ma wyjść, jeśli nie ma faceta? Jak ma zajśc w ciążę, jeśli nie ma faceta? Bądź dla niej przyjaciółką, bo może jej coś w życiu nie wyszło. Może nie będziesz miała wcale tych wnuków, ale córkę powinnaś wspierać w każdej sytuacji. Ja zapewne też boli, ze jest sama.

Gość gość
Ja zapewne też boli, ze jest sama xxx a ty myslisz, ze marzeniem kazdej kobiety jest jakis gach i bachory ? ze bez tego jest nieszczęsliwa ? LECZ SIE poki nie jest za pozno :D

Jak córka ma już swoje lata i nie ma partnera a do tego ma na tyle rozumu żeby nie posłuchać matki i nie zostać panną z dzieckiem to ma rację a jak będziesz jej truła to nawet jak znajdzie faceta to ci nie powie . Chyba nie po to ją urodziłaś bo chciałaś mieć wnuki??? To jej sprawa a jak ktoś tu napisał że masz ochotę to sobie zaadoptuj bo może twój instynkt chciał by jeszcze kogoś powychowywać?

Gość gość
Bądź dla niej przyjaciółką, bo może jej coś w życiu nie wyszło. xxx Masakra, - jak można mówić, że 26-latce " w życiu coś nie wyszło" :D No chyba tylko w zaściankowej małomiasteczkowej i wiejskiej Polsce, gdzie 30stka to już czas do grobu a 40stka czas na zostanie babcią...

Gość gość
a moze w smierdzacej zawszonej miejskiej dziurze?

Gość gość
Durniejszego pytania nigdy nie czytałam. Córka ma prawo sama za siebie decydować. Proszę przyjąć do wiadomości że może nie chce mieć męża i dzieci. Kobieta nie ma obowiązku rodzić dzieci. To jej prywatna sprawa. Pani żądanie wnuków to szczyt egoizmu!

Gość gość
A ja mam jedno i nigdy w zyciu wiecej nie rob jej nic na sile bo bedzie strasznie nieszczesliwa.niech robi to co chce

Gość gość
90 procent obecnie młodych mezczyzn sie nie nadaje do związku małżeńskiego za niedługo co drugie małżeństwo sie bedzie rozpadać wiec zmuszanie do slubu to kiepski pomysł bo kiedys może ci wypomni że była pod presją najwazniejsze aby spotkała kogoś odpowiedniego do zycia a jak nie ma dobrego męzczyzny to brac byle kogo nie bedzie a znależć odpowiedniego ciezko o dobrego meza i ojca dzis cięzko taka prawda i wiele kobiet jest samych bo w okól same dupki

Gość gość
tak ty chcesz miec wnuki,a jak corka bedzie potzrebowala pomocy to sie zmyjesz. nie badz smieszna