Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z uczuciem i bez. Jaka jest różnica?

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym poznac meski punkt widzenia. Jakie dajecie znaki ze to ta osoba w lozku? Jak poznac czy to dla was cos znaczy?

Gość gość
jeśli pod koniec jest takie ciche "hhmmm" to jest seks z uczuciem, a jak takie "ohh yeah %$*%^* fuuck!!!" to bez uczucia... tzn. z kochanką :)

Gość gość
hihi, oni wszyscy tylko spuszczają z krzyża i naprawdę nie robią tego z uczuciem, zapomnij.

Gość jestemCiekawa
Ciekawy temat. Jeśli są tu jacyś panowie to niech się wypowiedzą czy to dla nich jakaś różnica? Jak czujecie?

Gość gość
na kafe panowie? zapomnij! tu same c***y i nieudacznicy podajacy sie za panow:D

Gość gość
seks bez uczucia to jakbym sobie skorka poruszal a z kims do kogos czuje uczucie jest nieziemski, takie wyzsze polaczenie dusz

Gość gość
Facet który ***** bez uczucia robi to tak żeby jemu było dobrze tz chce loda, bzyka jak mu sie podoba a na koniec zapyta czy fajnie było. Facet ktory kocha robi to tak zeby to partnerce było nieziemsko.

Gość sobad
Seks bez uczucia można porównać do masturbacji. Jest niesatysfakcjonujący dla partnerki. Wiem z autopsji.

Gość gość
>>Facet który ***** bez uczucia robi to tak żeby jemu było dobrze ... bzyka jak mu sie podoba a na koniec zapyta czy fajnie było. Facet ktory kocha robi to tak zeby to partnerce było nieziemsko. <<< To masz jakies pokrecone, albo marne pojecie o seksie, bo prawdziwy FACET , to zawsze "robi to tak zeby to partnerce było nieziemsko". Bez wzgledu na to czy ja kocha, czy tylko pozada. I tak jest nie tylko w ksiazkach czy filmach ( Ch.Gray, Bond 007) ale i w zyciu (Rescator555). Rescator555

Gość gość
Buchahaha.....wskaż gdzie Ci prawdziwi faceci....ja wiem, że wyginęli na wojnie.

Gość gość
Jaka? Niebo a Ziemia...

Seks z kobietą którą się darzy uczuciem i nie chodzi tu o tylko sympatię to jak zjedzenie kawałka dobrego tortu w dobrej kawiarni a spółkowanie dla czystej higieny to jak pączek zjedzony w metrze. W sumie to i to to tylko ciastko :P

Gość gość
Jako kobieta, ktora miala okazje doswiadczyc i jednego, i drugiego, powiem, ze Krucafuks dobrze gada.

Gość gość
to moze ja sie wypowiem. miałam sex bez uczucia z facetem. szczerze? nie polecam. faet ktory nic nie czuje nie interesuje sie toba i twoim zyciem, zalezy mu na sexie, pisze tylko kiedy chce sie spotkać i sie z toba przespać, nie usłyszysz od niego tesknilem, czy jak ci minął dzień , jak w pracy... nie ma takich pytań i slodkich codziennych telefonów. spisujecie sie na spotkanie, bzykacie w aucie a potem znowu spisujecie jak pasuje wam kolejne spotkanie. takiego faceta nie interesuje czy masz udany dzień, czy dobrze sie czujesz, gdzieś ma codzienne rozmowy i pogaduszki. tylko sex. albo chcesz albo narazie. u mnie trwało to 4 miesiace.... nie moglam juz tak dłużej. a sex z uczuciem? teraz jestem w związku od 1,5 roku. spotykamy sie rzadko ze wzgledu na prace jaka oboje wykonujemy, raz na tydzien czy raz na dwa tygodnie ale TESKNIMY DO SIEBIE !!!! codzienne rozmowy, nawet na pare minut aby usłyszeć swój głos, co słychać, jak sie czujemy.... opowiadamy co w pracy, normalna relacja dwojga ludzi ktorzy poza sexem interesuja sie jeszcze swoim zyciem- bo ta druga osoba jest w naszym zyciu. radzimy się, żalimy , doradzamy sobie. a kiedy sie widzimy zawsze od niego pada to najwazniejsze: brakowalo mi ciebie. czasem jak tak długo sie nie widzimy to zaczynamy kochac sie najpierw na spotkaniu :)czasem bez słów, a potem rozmawiamy :)heh i ten zal w glosie faceta gdy np nie mozecie sie spotkać z powodu np twojej choroby.... po prostu troska, namietnosc i interesowanie sie twoim zyciem, tobą, nie tylko jaki masz rozmiar stanika.... własnie taka jest roznica miedzy sexem z uczuciem a sexem bez, mam nadzieje ze pomoglam

Gość gość
seks bez milosci jest slaby.

Gość gość
nie ma żadne to i to puszczalstwo jak nie potrafisz zachować dziewictwa do ślubu

Gość gość
faceci chca tylko seksu.

Gość gość
piszecie ze seks bez uczucia jest slaby jednoczesnie nasmiewacie sie i wyzywacie prawiczkow. Szczegolnie to gadanie, ze mezczyzni chca tylko seksu jest bezpodstawne wiedzac, ze chocby na forum sa niedoswiadczeni seksualnie mezczyzni czekajacy na zwiazek by uprawiac seks. Jesli przeszkadza nam rozwiazlosc niektorych mezczyzn to powinnyscie doceniac tych, dla ktorych seks jest powiazany z uczuciem i zwiazkiem.

Gość gość
ja doceniam, nigdy nie wyśmiewałam prawiczków. ale sama jestem dziewicą,może dlatego

Gość gość
A Dlaczego jestes dziewica?ile masz lat

Gość gość
23 no bo nie trafiłam na tego jedynego :P

Gość gość
ja tez cenie mężczyzn uznających seks z uczucia a nie tylko z pożadania,dodam ze sama również się szanuje

Gość gość
Ja tez sie szanuje a mimo to Mialem kilka dziwczyn

Gość gość
Jak nie ma milosci to nie ma I porzadania

Gość Dokarmianie chorych samic
Jedzenie ze smakiem i kroplówka. Taka jest różnica.

Gość gość
Wiekszosc kobiet na tym forum chce roochacza i obraza szanujacych sie mezczyzn