Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyl987

pomóżcie

Polecane posty

Gość motyl987

czesc> sluchajcie kobietki mam problem z moja miesiaczka. od kad pametam zawsze jest nieregularna. moje cykle wynosza od 28 po 48 a teraz jest juz nawet 68 dzien cyklu i nadal nie mam okresu:( baardzo sie martwie z tego powodu:( zaczelam zycie seksualne ale zawsze sie zabezpieczamy pierwszego dnia ostatniej mesiaczki zaczelam brac anty ale wybralam pierwsze 7 tabletek i przerwalam... czy to wplynelo ze teraz nie mam taak dlugo okresu?? obawiam sie tez ze moge byc w ciazy szczerze to zaczynam lekko wariowac. choc test robilam i negatywny.. nie mam zadnych objawow choc nie wiem mam taaki dziwny smak w ustach ale to tez ze moze nie jadam normalnie w zasadzie to nic nie jadam oprocz masla orzechowego i ciemnego chleba ...:( myslicie ze moge byc w ciazy??

Gość gość
przy takich cyklach już dawno powinnas mieć zrobiony szereg badań, a tabletki antykoncepcyjne to nie cukierki, żeby je sobie łykać, jak się chce

Gość kasia987
taak wiem wiem.. bylam u ginekologa i stwierdzil ze to dlatego ze moje cialo sie jeszcze przystosowuje:( badal mnie i powiedzial ze wszystko ok przepisal tabletki jednak zrezygnowalam z nich i moglo to wplynac na jeszcze przedluzenie mojego cyklu??

Gość gość
od kiedy miesiączkujesz?

Gość kasia987
od juz kilku lat. pierwsza mialam moze kiedy mialam 12 lat.