Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradzona

Polecane posty

Gość gość

Zostalam zdradzona. Nie wiem co dalej. Jestesmy razem 10 lat, mamy 2 dzieci. Jego romans trwal rok. Bylam w ciazy juz 3 ms z drugim dzieckiem jak doszlo do pierwszej zdrady. Nie wiem, nie umiem. Czy da sie jeszcze zyc z takim czlowiekiem. Mowi ze to byl czysty sex...rok??? On staje teraz na glowie, chve zaczac wszystko od nowa. Mamy 2 malych dzieci. Jestem kompletnie bezsilna. Czy to w ogole ma prawo przeytwac? Chodzimy na terapie. We mnie jest tyle bólu, zalu i zlosci. Dlczego...

Gość gość
Niecprzetrwa bedzie sie sypac az sie rozsypie

Gość gość
nie dosc ze zdradza to jeszcze klamie

Gość gość
Pamiętaj nie wiń siebie , to on cię tak szanuje.

witam mam podobnie.Wczoraj założyłam podobny temat.Rozumiem twój ból i żal.Od jak dawna chodzicie na terapie.pomaga?

Gość gość
to co zle to sie rozleci

Gość gość
Na terapi bylismy 2 razy. Nie wiem czy pomaga. To chyba zbyt świeża sprawa

Gość gość
Mam taką a nawet gorszą sytuacje bo mąż i kochanka mają wspólne dziecko. Zdrady nie da się wybaczyć ale spróbuj może Wam się uda. Jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedziała.

a jak mozna wybaczyc to co zrobił, jak nie mozna byc pewnym ze nie zrobi tego ponownie?

Gość gość
Teraz mam podejście ze wole spróbować i zalowac ze sie nie udalo niz zalowac ze nie sprobowalam

Gość gość
Nie mozesz byc niczego pewna. Punkt widzenia zalezy od s8edzenia wiec dopóki ktos nie bedzie w takiej sytuacji to noe ma prawa doradzac

chciałam spróbować ale on nadal kłamie.no i on chciał aby to wszystko było takie proste i zebysmy zachowywali sie jakby nigdy nic.To jest jego naprawianie zwiazku.Nic w tej kwestii nie zrobił a oczekuje ze ja bede robic .i kłamie nadal Chyba miewarto.

Gość gość
Ruda chyba czas przestac sie oszukiwac i walczyc z tym przyzwyczajeniem do tego faceta i zaczac zycie od nowa...samemu

Gość gość
Po zdradzie już nigdy nie jest jak dawniej. Zawsze jest i będzie strach, że zdradzi...przykre ale prawdziwe.

Gość gość
Ja bym się rozwiodła, ten facet jest oblesny, zwykły ru/chacz ze swedzacym fi/utem, przez rok posuwał jakaś dzi/ve i jeszcze sie glupio tłumaczy że to przeciez TYLKO sex. A ty głupia dalej znim siedzisz... ewentualnie byłabym z nim razem dla dzieci i dla kasy, ale to byłby układ taki, oczywiście bez seksu bo bym sie brzydzila typa. Swoją drogą coraz wiecej widzę na forach takich tematów i jak patrzę na moich rodzicow którzy przeżyli ze sobą ponad 35 lat po slubie bez zdrad, bez kochanek, jak patrzę na mojego ojca który nigdy by mamy nie zdradzil bo go inne baby nigdy nie interesowaly, to łza mi się w oku kręci, że teraz takich małżeństw i takich mężczyzn jest coraz mniej.... Wiekszosc to tacy dziffkarze myślący ko/tasem, którzy sie szybko nudzą żoną czy dziewczyną, porzucają je jak szmaty gdy im się znudzi, nie ma w nich żadnego oparcia, nie można na nich polegać bo myślą tylko o sobie i tym co mają w gaciach....

Gość gość
dziś tak jasne na pewno twój ojciec nie zdradził twojej matki jak dziffki polują głównie na żonatych :D Ty wiesz na 100% co robił twój ojciec, bo przecież zawsze byłaś przy nim i go pilnowałaś. A jeśli faktycznie nie zdradził to tylko dlatego, że musi być paskudnym ciamajdą z mikropenisem i żadna zdzira nawet nie spojrzała na niego. :D

Gość gość
Jesli macie zamiar zostac z notorycznym zdradzaczem(rok?ludzie,to nie tylko seks,to też inne emocje.no przecież nie ma,że zamknął oczy,włożył,wyjął,pardon za slowa),to wejdżcie na wątek "życie po zdradzie-nutka optymizmu",moze Wam pomoże w jakiejś mierze.

Gość gość
Kiedyś a dziś to dwa różne światy:kiedyś było się ze sobą z różnych powodów i często gęsto nie z powodu miłości,itp,itd tylko tak trzeba/wypada.. Dziś jak się zepsuje,to się wyrzuca,kupuje nowe,nie naprawia. Taka prawda smutna z serii "sorry,taki mamy klimat".

Gość gość
gość dziś Jesli macie zamiar zostac z notorycznym zdradzaczem(rok?ludzie,to nie tylko seks,to też inne emocje.no przecież nie ma,że zamknął oczy,włożył,wyjął,pardon za slowa),to wejdżcie na wątek "życie po zdradzie-nutka optymizmu" x Po co? Żeby czytać bzdury, ktore sama nabazgrałaś? :D

Gość gość
TY wiesz lepiej ode mnie,że piszę?Akurat nie piszę,ale wiem,że on istnieje od dawna i tam ludzie sobie pomagają.Dla jednego bzdury pisać,wspierać się,dla drugiego pomoc,dla trzeciego może jeszcze coś innego.

Gość gość
Tam głównie radzą kochanki. :D Specjalnie takie mądre rady dają, zeby się jak najszybciej małżeństwo rozpadło. :D

Gość gość
pomysl że gdzieś tam czeka na ciebie inne życie inny facet i jesli nie wytniesz chorej tkanki w postaci obecnego męża nigdy nie przekonasz się jakie niespodzianki ma dla ciebie los , ten mąż zablokuje cię na amen to tak jakby odebrał ci zycie

Gość gość
dziś tak jasne na pewno twój ojciec nie zdradził twojej A jeśli faktycznie nie zdradził to tylko dlatego, że musi być paskudnym ciamajdą z mikropenisem i żadna zdzira nawet nie spojrzała na niego. smiech.gif xxxxxxxxx jestes chora, kobieto, lecz sie:O

Gość gość
dziś tak jasne na pewno twój ojciec nie zdradził twojej matki jak dziffki polują głównie na żonatych smiech.gif Ty wiesz na 100% co robił twój ojciec, bo przecież zawsze byłaś przy nim i go pilnowałaś. A jeśli faktycznie nie zdradził to tylko dlatego, że musi być paskudnym ciamajdą z mikropenisem i żadna zdzira nawet nie spojrzała na niego. xx Byś się zdziwiła jakbyś zobaczyła zdjęcia mojego ojca z młodości bo był naprawdę przystojny, teraz ma 60 lat więc wiadomo, troszkę się postarzał ale mimo wieku wciąż jest przystojny, wyprostowany, nie ma brzucha jak większość panów w jego wieku. Przyznam nawet że mój ojciec ma lepszą sylwetkę od większości 30latków, którzy mają już brzuszyska po piciu piwska, są garbaci, a do tego łysole. Mój tata mimo 60 lat ma więcej włosów na głowie od przeciętnego 35 latka, który ma już spore zakola, ale mniemanie o sobie mają takie że hoho. I żebyś wiedziała, że mój ojciec nigdy nie zdradził matki, bo nawet nie miałby kiedy. Po pracy grzecznie wracał do domu, obiad, rozmowy z mamą, nigdy nie chodził po żadnych imprezach, kolegach, wieczorach kawalerskich, klubach gogo, w ogóle go to nie interesowało, poza tym nie lubi alkoholu, papierosów i hałasu. Taki typowy domator. Teraz takich facetów jest coraz mniej. Większość 30latków mimo że mają w domu żonę i dzieci to ciągle gdzieś lata po imprezach, kolegach, klubach i szuka tylko okazji żeby zdradzić żonę. A zresztą co ja będę z prostakiem i chamem pisać, jak to się mówi: guano nie ruszaj, bo śmierdzi.

Gość gość
A MOGE WIEDZIEC ILE MACIE LAT?

Gość gość
A czy ktoś wie co sie stało z nutka optymizmu?