Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wierzycie że ludzie którzy podają sie za uzdrowicieli

Polecane posty

Gość gość

naprawde uzdrawiają?

Gość gość
tak uzdrawiają , ale mocą szatana

Gość gość
Niektorzy tak, naet osobiscie tego doswiadczylam

Gość gość
dokładnie ich moc pochodzi od demonów, wiele świadectw jest o tym i są wątki o bioenergoterapeutach w dziale zdrowie

Gość gość
jeżeli nie chcesz mieć życiowego dramatu, to omijaj bioenergoterapeutów, czarowników, wróżbiarzy itp. jak ognia

Gość gość
a mozesz opisac w jaki sposób to doswiadczyles?

Gość gość
uzdrowienia bioenergoterapeutów są nietrwałe lub choruje potem inna część ciała , tylko Bóg uzdrawia naprawdę na przykład podczas mszy o uzdrowienie i nie bierze za to pieniędzy

Wiadomo, że oszustów w żadnej profesji nie brakuje. Ale sama trafiłam na człowieka, który mi pomógł. Od tej chwili nie mierzę wszystkich jedną miarą. Namiar do Z.J.Popko dostałam od koleżanki. Wierzę,że tacy ludzie jak on mają w sobie jakąś szczególną zdolność do wpływania najpierw na duszę, a potem na ciało. Mi pomógł w trudnej sytuacji, gdy chorowałam, dlatego mogę go szczerze polecić innym.

Wiem, że sporo czasu minęło od ostatniego wpisu, ale temat jest na tyle ciekawy, że poruszę go znowu. Sama jestem wierząca, ale w Boga, a nie w kościół, czy jakąkolwiek inną religię, która tak właściwie oddziela człowieka od Boga, zamiast do niego przybliżać. Wierzę, w to, że jeżeli się szczerze pomodlimy w zaciszu własnego domu i z żarliwością swojego serca, to dzieją się cuda. Bo wiary nie da się zmierzyć ani naukowo zbadać, ona po prostu jest, jak miłość, która potrafi człowieka unieść i pozytywnie zmienić. I to prawda, że zawsze powinniśmy w siebie wierzyć, bo to my jesteśmy rozwiązaniem. Jednak żyjemy w grupie, na planecie gdzie żyją podobne do nas jednostki i przejawianie się istnienia sił wyższych odbywa się często właśnie poprzez pomoc innych ludzi. I tu wkracza Zbigniew Jan Popko, jest to człowiek, który odmienił moje życie i do którego często dzwonię, gdy potrzebuję właśnie pomocy. Gdyby ktoś pofatygował się do wejścia na jego stronkę www.popko.pl, to by wiedział, że ten człowiek wszystko co robi, to robi dla innych ludzi. Jest sporo materiału, który udostępnia za darmo, gdzie można samemu rozpocząć naukę radzenia sobie z życiem i chorobami. Nie jest żadnym guru i nie namawia do niczego, tylko pokazuje proste techniki, mające pomóc drugiemu człowiekowi. A kościół tym bardziej nie robi nic za darmo, za wszystko trzeba płacić, a ksiądz też dostaje pieniądze za swoją pracę, więc dla mnie jest oczywiste, że za takie usługi jak uzdrawianie należą się pieniądze, bo skoro człowiek, tylko tym się zajmuje i poświęca cały swój czas, by wzmacniać siłę uzdrawiania, to jak ma żyć bez pieniędzy, czy spotkaliście kiedyś malarza, który przyszedł wam do domu i za darmo odmalował mieszkanie? to dlaczego wymagamy od innych by za to, że nam pomagają musieli sami żebrać na ulicach? Pomoc którą uzyskałam od Z.J. Popko była o wiele więcej warta niż to co mu zapłaciłam. Jak dowiaduję się ile za takie same usługi pobierają inni uzdrowiciele i szamani to można naprawdę stwierdzić, że ten człowiek uzdrawia ludzi za darmo. Dzięki niemu mój syn, który ma 9 lat od siedmiu lat nie wziął antybiotyku, zaczęłam go wspierać dodatkowo metodami naturalnymi i przyniosło to zdumiewające efekty. Sama też zapomniałam o lekarstwach i tabletkach, więc można się oduzależnić od lekarzy i farmaceutów, jak również księży i kościołów, bo życie jest dla nas najbliższym Bogiem, którego mamy zawsze w sobie, a nie na zewnątrz. Pozdrawiam

Gość gość
Uzdrowiciele, wrozbici no i oczywiscie nasi cudni ksieza to tylko zwykli oszusci

Gość gość
Jak dla mnie najlepiej dieta uzdrawia, a nie tam jacyś szarlatani. Taką mam wyciskarkę http://terapiasokami.pl/wyciskarka-hurom-hf-2g i sobie codziennie wyciskam sok a do tego mi wysłali fajne diety i przepisy, jem też kiełki a odstawiłam słodycze i chleb biały też i ogólnie czuję się dobrze a miałam ciągle chore zatoki, stawy, wgl wszystko

Gość gość
Słyszałem że to prawda tylko podobno medycynę trzeba najpierw zrobić. Później już się w sobie ma te demony o których mówicie i wszystko jest z górki.

Gość gość
liza29 2015.01.29 Wiadomo, że oszustów w żadnej profesji nie brakuje. Ale sama trafiłam na człowieka, który mi pomógł. Od tej chwili nie mierzę wszystkich jedną miarą. Namiar do Z.J.Popko dostałam od koleżanki. Wierzę,że tacy ludzie jak on mają w sobie jakąś szczególną zdolność do wpływania najpierw na duszę, a potem na ciało. Mi pomógł w trudnej sytuacji, gdy chorowałam, dlatego mogę go szczerze polecić innym. x Zbigniew Jan Popko,tak ?Ostrzegam inne osoby,ten mezczyzna ,nie wiem,czy ma naprawde jakis dar.Ale ja nie moge powiedziec o sobie zeby mi pomogl.To juz ma miejsce pare lat temu,ale teraz natknelam sie na ten temat i powiem,zebyscie na tego czlowieka uwazaly.Ja kilka lat temu bylam w bardzo ciezkiej sytuacji i moja babcia znalazla informacje o nim w internecie.Pojechalismy do niego i mialam tam zostac trzy dni,przez ktore on mial sprawdzic energetycznie,co dokladnie mi dolega ,no ale nie o tym mowa.Wsypal mi narkotyk g****u do napoju i wykorzystal.A mojej rodzinie tak nagadal,ze nikt mi nie uwierzyl,nikt sie za mna nie wstawil,jak mowilam co zaszlo.Tak wiec,zamiast mi pomoc,pozostawil mi tylko traume,przez co jeszcze bardziej sie zamknelam na ludzi.Pisze to,bo wiem,ze nie jestem jedyna osoba,ktora zostala pokrzywdzona przez tego czlowieka.Dobrze wiec wiedziec,z kim ma sie do czynienia.