Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanie to zniewolenie

Pomoc w ODkochaniu się! (ezoteryczna?)

Polecane posty

Gość zakochanie to zniewolenie

Dobry wieczór, zwracam się z prośbą o uwolnienie. Stało się coś złego, mianowicie zakochałam się w pięknym i niesamowicie uroczym kobieciarzu i prawie-pijaku. Szkodzi mi to w rozwoju duchowym, a także na samoocenę, humor i koncentrację. Co można zrobić? Interesują mnie wszelkie rady jak się ODkochać. Dziękuję! Szczegóły: To taki typ mężczyzny, który poprzez internetowe ściśle poznanie raczej by nie zabłysnął samym 'intelektem', ale pech chciał że poznaliśmy się w okolicznościach dla niego najkorzystniejszych, czyli w świecie realnym. Jego FIZYCZNOŚĆ I AURA SĄ POWALAJĄCE. Nieodparty urok, cała cielesność i gesty, mimika, magia, feromony, hormony, pozycja w grupie, powodzenie, oryginalność... Poza uniwersalnymi, powszechnie znanymi fatalnymi skutkami pechowego zakochania pozostają jeszcze takie problemy jak to, że to TOKSYCZNE I NIEPOTRZEBNE UCZUCIE BLOKUJE MI ROZWÓJ DUCHOWY i bardzo obniża samoocenę (bo facet jest ode mnie piękniejszy i ma znacznie większe powodzenie a także jako osoba ma lepszą pozycje w grupie co bardzo szkodzi mojemu ego, gdy dokładam to do reszty cech składających się na jego wyidealizowanie).

Gość gość
:D:D bez glupic prowokacji Uważaj bo taki wigorny pan ,wcale nie jest taki jak myślisz :D to gra , idiotyczna gierka te mimiki to pod publikę ,pod siebie aby tylko wyjsć na plusy, a faktycznie to pewnie najgorszy typ człowieka, okropnie niestrawny charakter Dobranc

Gość gość
Ja też potrzebuję pomocy w odkochaniu się w toksycznym facecie, który mnie nie chce... Oddałabym wszystko, żeby się tylko odkochać.

Gość poznałam pieknego kobieciarza
odświeżam

Gość gość
Postaw sobie jego zdjęcie przed oczyma i przez cały czas wymieniaj na głos i w myślach jego najgorsze cechy charakteru. Po pewnym czasie poczujesz do niego wstręt i powoli odejdzie w zapomnienie. W miejsce miłości wejdzie nienawiść.