Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abthon

Spacer z noworodkiem.

Polecane posty

Gość abthon

Witajcie. Mam pytanie. Mój synek ma 2 tyg i 5 dni czy dzisiaj moge wyjsć z nim w wózku na spacer? Jesli tak to na ile maksymalnie.

Gość gość
20 minut spokojnie:-) potem wydluzaj spacer codziennie o 5 minut, az dojdziecie do satysfakcjonujacego dla obojga czasu:-)

Gość abthon
To pierwszy spacer. U mnie jest słonecznie.

Moja córka ma 1,5 tygodnia i wczoraj juz wyszlysmy na pierwszy spacer. Dziś też planuje na chwile. Mam próblem z tym w co ja ubrać,bo niby jest słonecznie,ale jednak chłodno. Na body zakładam cieplejszy kombinezon,taki polarkowy i przykrywam kocem. Wystarczy?

Gość gość
Ma prawie 3 tygodnie i nie byliście jeszcze na spacerze? Ja urodzilam 11.09 i zaraz na drugi dzień poszliśmy na spacer. Od tamtego momentu mały jest codziennie 2 razy na dworze.

Gość gość
Mój ma body z długim rekawem + spodenki lub rajstopki i na to ocieplany pajacyk i czapeczka. Przykryty jest kocykiem. Nie jest ani zimny ani spocony. Ważne żeby nie wiało i żeby słońce nie świeciło bezpośrednio na malucha

Gość gość
Ja pierdziele siedzieliscie z dzieckiem w domu dwa tygodnie? Ja urodziłam 11.10 trzy lata temu i na drugi dzien po wyjściu ze szpitala zaliczylysmy pierwszy spacer. Mała żyje i ma sie dobrze.

Gość gość
Czemu wy we wszystkim radzicie sie ludzi na forum? Nie potraficie same podjąć decyzji? Co z was za matki skoro macie takie słabe pojęcie na temat wychowywania dzieci.