Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika123123123

Zyc mi sie nie chce

Polecane posty

Gość Dominika123123123

Mieszkam z chłopakiem, spodziewamy sie dziecka. Jestem w 5 miesiącu, nie mam juz swoich oszczędności a z powodu mojej ciazy nie moge podjąć pracy. Rachunki i jedzenie pokrywa moj partner ale na nic innego mi nie daje pieniędzy. Ja sie nie proszę, wychodzę z założenia ze nie pracuje, nie mam pieniędzy wiec nie kupuje. Ale ostatnio pewna kwestia bardzo mnie zabolały, moj chłopak zwrócił mi uwagę ze przestałam dbać o siebie tak jak kiedys, mianowicie nie malujesz sie juz tak jak kiedys ( nie robię tego bo nie mam juz czym sie malować , nie mam pieniędzy na kosmetyki) wczesniej tez chodziłam do kosmetyczki na henne brwi i przyklejenia rzęs, teraz nie moge sobie na to pozwolić o fryzjerem nie wspomnę. Nie chodzę jakaś brudna czy rozczochrana, dbam o siebie w taki sposob na jaki moge sobie pozwolić. Jest mi przykro ze on tego nie rozumie, nigdy mi nie zaproponował ze da mi pieniadze na cokolwiek. Jestem bardzo niezadowolona ze swojego obecnego życia.

Gość gość
BO całe tzw. partnerstwo istnieje, mężczyzna i kobieta mają do spełnienia w społeczeństwa określone role społeczne. Zawsze to wychodzi,gdy kobieta zachodzi w ciążę, wtedy właśnie potrzebuje poczucia bezpieczeństwa od mężczyzny.

Gość gość
Trza było nie robić bachora!

Gość gość
same desperatki tu są hahhaha a kto ci kazał sie z nim wiązać teraz wychowuj dzieciaka a nie rozpaczaj, życie to nie bajka koleżanko :)