Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaaxx29

Moja dziewczyna jest leniwa i przestaje mi się podobać

Polecane posty

Gość Maaaxx29

Jesteśmy ze sobą niecale 3 lata, wiązałem się ze zgrabną dziewczyną, ale teraz ona mimo że niby nie tyje, to ma jakieś takie nieapetyczne ciało. Nie ćwiczy, odżywia się niezdrowo, w wolnym czasie zamiast iść ze mną po0biegać to leży na kanapie. W sumie chodzi mi nie tylko o jej ciało, ale odkryłem po prostu że jest leniwa i do wszystkiego niechętna. Studiuje łatwy kierunek, a narzeka jakby co najmniej była na architekturze albo medycynie. Na studiach ma kiepskie wyniki Wiecznie ma do mnie pretensje i fochy, że spojrzałem na ładniejsza dziewczynę czy pogadałem 20 minut na mieście z koleżanką z pracy. Jak tak dalej pójdzie to nie wyobrażam sobie przyszłości z nią... :/

Gość gość
a na cholere gapisz sie na dzivki k****arzu? widac dziewczyna cie wyczula i wie ze do dzivek cie ciagnie i ma wszystko w d***e .

Gość Maaaxx29
"a na cholere gapisz sie na dzivki k****arzu? widac dziewczyna cie wyczula i wie ze do dzivek cie ciagnie i ma wszystko w d***e . " Bardzo konstruktywny komentarz, naprawdę :/ Nie wiem o jakich d****ach mówisz.

Gość gość
19:47 pogratulować intuicji i trafnego komentarza, jestem z tobą :classic_cool:

Gość gość
to po co z nia jestes?

Gość gość
Widac trafiles na lenia. Zdarza sie. Rozstan sie z nia poki czas, poki nie wrobila cie w ciaze. Bo potem bedziesz mial przechlapane.