Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marina89

Dziewczyny poradźcie !

Polecane posty

Gość Marina89

witam, mam problem, bo nie wiem czy spotkanie się z kolegą za plecami męża to zdrada ? co o tym sądzicie ??

Gość S O C H A
Mi sie wydaje ze nie, porozmawianie nie jest zle z kims bliskim ale niewiadomo jak maz zareaguje prawda?

Gość Marina89
prawda, ale nawet nie mam z kim pogadać, nie mam tu koleżanek ani nikogo, jestem sama, mam tylko męża. Ten mój kolega pracuje jako pilot samolotu a mój mąż kocha samoloty i chciałam tez z nim pogadać o tym czy mógłby załatwić wejście na wierze kontrolną żeby zwiedzić

Gość Marina89
i co nikt mi nic nie poradzi??:(

Gość S O C H A
Poprostu mi sie wydaje porozmawiaj z mezem normalnie. Nie ma sie czego bac ani wstydzic. Przeciez nic zlego nie zrobilas...kazdemu wolno rozmawiac ze znajomymi, nie jestes przeciez w klatce uwieziona. Dla mnie to nie jest zdrada absolutnie.

Gość Marina89
ale to ma być dziś , dokładnie o 13, a mąż już pojechał to pracy więc nie mam jak z nim o tym pogadać ehh. Ty byś się spotkała na moim miejscu ??

Gość Marina89
kocham męża i nie chce go skrzywdzić ale też nie chce stracić jedynego znajomego

Gość S O C H A
Tak, ale pozniej mozesz mu powiedziec ze spotkalas kolege przypadkiem i zaczeliscie gadac...jesli nic nie zataisz przed nim to bedzie wiedzial ze szczerze rozmawiasz....nie widze nic w tym zlego

Gość Marina89
ok to jak wróci z pracy to z nim pogadam , jest zazdrosny bardzo ale może nie będzie robił problemów z tego

Gość gość
Jezeli zależy Ci na małzeństwie to NIE , nie spotykaj sie. Po co Ci jakies kwasy ze strony meza ?

Gość Marina89
ale nawet nie mam tu z kim pogadać, więc chciałam się z kimś spotkać bo sama do siebie mówić nie będę, nie gadałam już z nikim przez rok czasu chyba że przez tel z mama i siostrą

Gość S O C H A
Ale gdyby teraz dziewczyna spotkala kolege przypadkiem to by miala zwiac i do niego mowic nie moge z nikim slowa zamienic? Ludzie powinni byc ludzmi tolerancyjni i rozmawiac

Gość Marina89
masz racje Socha, dziękuje

Gość S O C H A
Nie ma za co.... zycze udanej pogawedki i z mezem dobrej rozmowy.:)

Gość Marina89
nie dziękuje :)

Gość S O C H A
Aha i jesli kochasz meza to zapewnij go o tym dobrze :) duzy calus albo namietny pocalunek, bedzie wiedzial ze ma zone kochajaca

Gość gość
I to jest problem?! Ale społeczeństwo.

Gość gość
każdy ma inny problem, ja mam taki Ty inny. Hahaha ok socha :)

Gość S O C H A
Tutaj na kafaterii kazdy problem sie liczy nawet maly...wlasnie kazdy ma problem taki a drugi taki i kazdy liczy sie bo czlowiek ma nadzieje ze ktos mu podpowie rade jakas wiec kazdy ma jakis problem.

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY;) ZADZWOŃ: 572611122 e-mail: biuro@veritas24.pl JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!