Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po trzydziestce w air maxach?

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie? Kurcze no tak mi się podobają...

Gość gość
podobny dylemat mam, chociaż mam 27 lat ;)

Gość gośćula
matko jak ja bym chciała mieć tak poważne rozkiminy :D:D mnie sie tam airmaxy nie podobają ale trampki i owszem ,więc śmigam ,po 30 , nawet tatkowi memu sprawiłam conversy i śmiga ,po 50 !

Gość gość
wiesz conwersy to jednak nie to co air maxy, tak mi się przynajmniej wydaje. Nie widziałam nikogo w swoim wieku w nich

Gość gość
Znajoma 37 lat, smiga w AM. Moim zdaniem duzo zalezy od stulu ubierania, sylwetki itd. Jej te buty nie pasuja... ale skoro jej sie podobaja to ok. Widzialam kobiety po 30 w takich butach, fajnie zestawionych do sportowego stylu i naprawde niezle wygladaly, ladnemu we wszystkim ladnie:)

Gość gość
No po prostu przekonałaś mnie...🌻

Gość gość
czy wy sie dobrze czujecie?moze kupcie sobie sobie trzewiczki jak angielska guwernantka z 19 w....o ludzie jak smigam w trampkach a mam 35 lat i nikt sie dziwnie nie patrzy,tyle ze ja w niemchech mieszkam.aha i tutaj nadal jestem mloda,w polsce slysze,ze jestem juz w podeszlym wieku:D

Gość gośćula
a ja mieszkam w polsce ,śmigam w trampkach i śmiesza mnie te dziwne spojrzenia kobiet w moim wieku ,odzianych w bure garsonki i "ortopedyczne" obcasy :D

Gość gośćula
w pl 35 latka to już powinna miejce na cmentarzu wykupić a nie pytać o airmaxy czy nie daj bóg obcisłe dzinsy

Gość gość
No tak, kolejny przykład na to, jak głęboko w was została w mówiona koltunska mentalnośc. Bo przecież 30 lat to juz trzeba na pogrzeb odkładać i o wnukach myśleć. Bron boze cieszyć się zyciem, bo przecież cierpienie jest wpisane w los ludzki i trzeba je znosić z godnością. Powalilas mnie! Chyba tylko w PL można mieć takie dylematy. Dzięki c***anie boże po raz kolejny, ze jednak z niej wyjechalam!

Gość gośćula
a jeszcze jak jesteś matką to w ogóle powinnaś zapomnieć o sobie , o swoim życiu towarzysko -kulturalnym ,bo jak można zostawić dziecko i iść sobie np do teatru a pózniej na wino ? no jak ?! Jak można podrzucić 5 latka dziadkom na weekend i jechać sobie w góry ,no jak tak można ,co za matka tak robi? Tylko taka patologia w trampkach lub airmaxach:D

Gość gość
Och, ale sie niunia wysadzila z tekstem, bo wyjechala. Dziecko, tu sie môwi o guscie i smaku.

Gość gość
poj/ebana jesteś zagraniczna dzido! To jest mój dylemat i nie wiem czy zauwazyłaś, ale ja nie pytałam co się teraz w Niemczech czy gdzie tam mieszkasz nosi. A rozumiem, że wg ciebie cieszyć sie zyciem można tylko modnie się ubierając? Mentalności polaczkowatej się na obczyźnie nie wyzbyłaś niestety...

Gość gość
Gościu z 23.52, niestety już sie pieniaczki zleciały i pewnie koniec tematu :(

Gość gość
Mam 52 lata, i smigam we fioletowych Reebokach. Ludzie mi..wiejâ. Nosze sie na sportowo-miejsko, a buty super!

Gość gość
Hm... ja też nosze sportowe buty np. easytone itp, ale te am to tak młodzieżowo wyglądają. A najbardziej podobają mi się ta kolorowe :classic_cool:

Gość gość
Buhahahah padnę. Ale ona ma trochę racji w Polsce nadal jest myślenie rodem z przedwojnia - że 30ka to magiczna granica po której nic nie wypada - ot durne zaściankowe myślenie. Ja tam mam 30kę i nadal ubieram się jak 20latek - tak mi po prostu dobrze i wygodnie. A co wypada a co nie to mnie interesuje równie mocno jak życie seksualne prezesa.

Gość gość
Pieniaczek "wyjechanych" pelno na forum..One rôwniez mi wiejá:)

Gość gość
Światowe zagramaniczne panie, to zawsze nam polskim wieśniaczkom doradzą. Dziękujemy :)

Gość gość
Światowe panie - czyli takie co łażą dumne bo wyszedły za jakichś niemieckich nieudaczników których nawet własne rodaczki nie chciały. To tak samo jak brać Białorusinkę lub Ukrainkę - obciach na całego. A z murzynem lub Cyganem byleby do Niemiec to już najgorszy przypał i wstyd.

Gość gość
a wam siano z butow wystaje. moj maz jest holendrem jesli juz.

Gość gość
Szkoda że tu lajków nie można dawać :D Nooo, czyli co...śmigam na allegro i se klikne air maxy, skoro światowe fashionistki mówią, że mogę, co nie kobity?

Gość gość
taa, a jakże! Z airmaxów nam wystaje :P

Gość gość
Mam 33 lata i w głowie mi się nie mieści, że w ogóle można zadawać takie pytania...! Chodzę w czym mi się podoba i kompletnie mnie nie interesuje, co inni o tym myślą (poza moim facetem :D ). Aha! I mieszkam w Polsce :p

Gość gość
Naprawdę? Aleś odważna...ho ho congratulations...

Gość gość
Jestescie wspaniali! Dziékujé za mozliwosć serdecznego smiechu:-) Ta od fioletowych Reebokôw.

Gość gość
Typowa Polka - byleby za Niemca czy innego nieudacznika z zachodu i myśli że już świat podbije.

Gość gość
kobiety ogarnijcie sie,nikt wam nie ublizyl przeciez a prawde napisal,a wy zaraz wyzywacie od najgorszych.w Polsce naprawde ludzie maja niedorzeczne dylematy.poprostu ludzie mieszkaja gdzie mieszkaja,wiec****isza swoje opinie,i naturalne jest,ze porownuja kraj i zagranice.