Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest byc przez nikogo niekochanym

Polecane posty

Gość gość

jak to jest? bycie takim wyrzutkiem, takim zyjacym samemu sobie..

Gość gość
Wystarczy mi miłość własna, nie oczekuję miłości od innych, więc nie jestem żebrakiem.

Gość Niekochany
Dlaczego wyrzutkiem? Człowiek ma mnóstwo czasu dla siebie, może się realizować, pochłaniać w swoich pasjach, wydawać na własne potrzeby nie licząc się z tą drugą osobą. Jak we wszystkim w życiu ma to swoje plusy i minusy.

Gość gość
Smutne jest życie ludzi, którzy uzależniają swoje szczęście od miłości innych...

Gość gość
Dokładnie. Miłość własna ma wielkie znaczenie. I już nie róbcie scen i nie twierdźcie, że bycie singlem to jest życie nieszczęśliwe. ;) Bo jest szczęśliwe. Wielkie halo bo ktoś nie ma partnera hahaha. Dajcie spokój. :) Więcej luzu i szerszy światopogląd

Gość gość
Zwyczajnie Autorze, całkiem zwyczajnie. I to wcale nie oznacza,że nie ma się znajomych i jest się samotnikiem. Po prostu ludzie Cię lubią,ale nikt nie darzy Cię głębszym uczuciem, nikt Cię nie kocha. Jakoś z tym żyję i nie rozpaczam.Ty za to chyba masz wyobrażenie ,że taka osoba to cierpiętnik , który nocami wylewa łzy w poduszkę i wzrusza sie na komediach romantycznych...

Gość gość
No dobra, ale jak widzisz w lustrze że twoja skóra straciła kolejne 20% gęstości i coraz silniej poddaje się grawitacji to wówczas wymiękasz singielku!

Gość gość
Kto wymięka ten wymięka. :D Generalizuj dalej, ale chyba o sobie mówisz

Gość gość
co to znaczy generalizowac bo nie wiem

Gość gość
Ohoho jakież to naukowe wywody tutaj na temat gęstości skóry, czyżby to jakaś dermatolog się wypowiadała ?

Gość gość
Dermatolog powinna mieć szersze horyzonty :D

Gość gość
Być niekochanym to według mnie życiowa tragedia. Niekochane dziecko samo nie będzie potrafiło kochać. Każdy człowiek przeżywa w swoim życiu momenty załamania i kiedy nie ma miłości, wsparcia drugiej osoby nie jest w stanie przetrwać takich momentów. Miłość nadaje życiu sens. Kiedy czujesz się kochany, świat jest dla ciebie radosny i kolorowy, a gdy czujesz, że wszyscy cię opuścili, wtedy wszystko staje się szare i smutne. Człowiek nie jest samowystarczalny, dlatego potrzebuje miłości. I wiem to z własnego doświadczenia.