Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Dzis napotkałem dwie sliczne dziewczyny szkoda ze pokazaly swym zachowaniem dno

Polecane posty

i kilo mułu... pojechalem do supermarketu i wychodzac z samochodu zobaczylem dwie dziewczyny jak przechodzily obok mnie... najpierw gapily sie na samochod az by wlecialy na ta maske pozniej na mnie po czym sie usmiechneły... a ta jedna az posikana byla z podniety taka zainteresowana :o mam nadzieje ze nie wszystkie sliczne takie sa bo az szkoda gadac

Gość gość
nie masz własnego zycia że przejmujesz sie malotatami???

Gość gość
masz kompleks auta? przesiadz sie do starego golfa kto tu dno pokazuje

20 paroletnie dziewczyny to nie malolaty... gdyby sie usmiechnely wyraznie nie interesujac sie samochodem to bym podbijał...

Gość gość
widocznie twoj szrot przyciaga wieksza uwage niz jego mdla zawartosc co o tej zawartosci srednio swiadczy

Gość gość
no to pochwal sie jakie masz to auto, bo chyba po to ten topick zalozyles:D

Gość gość
z tego co czytam to autem sie interesowaly a nie toba, wiec moze motoryzacja je fascynuje, a ty od razu dorabiasz ideologie:P

Gość gość
mdly jak mamalyga koles kupuje sobie przedluzenie penisa za kilkuletnie zrobki i zali sie ze ktos nie zajrzal mu w majtki tylko poprzestal na przedluzeniu :D wow na hooy ci te blachy synek jak z nich uzytku zrobic nie potrafisz?

nie łudzmy sie... na palcach jednej reki mozna policzyc ilosc kobiet zainteresowanych motoryzacja a tym bardziej kobieta ktora ma zrobione pazurki nie interesuja sie tym :classic_cool: bez przesady z tymi kompleksami ale mowie wam to bylo tak widoczne ze az stracilem nadzieje na normalne kobity :D

samochod kupilem dla swojego komfortu i szybszego przemieszczania sie... sam pewnie masz kompleksy i tak bys poczynil.... i nie nie mam audi

Gość gość
co widziales:D? patrzyly na auto nie na ciebie:P zejdz na ziemie!! jakby lecialy na ciebie poprzez auto to by cie podrywaly. czy to jasne ?

Gość gość
nie mow hop - jedna na bank byla ze skarbowki a druga ze sluzby celnej albo policji, tylko obie po cywilnemu :classic_cool:

chcialy a nie pozwolilem na to bo zrobilem takie oczy ze jestem nie zainteresowany po czym szybko poszedłem do sklepu oczywiscie one przechodzac zwolnily no ale na coz mi takie

Gość gość
Dla mnie to ty, facet, robisz za duzo zamieszania wokół swojej osoby. Narcyzm w czystej postaci.

Gość gość
jakby chcialy cie poderwac to by to zrobily i udawalyby, ze ich auto nie interesuje. durny jestes i tyle:D

Gość gość
nie.. to TY mowisz o kobitach reszta mowi o TOBIE :)

Gość gość
jak niewazne to po co o tym piszesz? pochwal sie jakie kupiles i za ile, bo zawsze sie uzalales, ze na garnuszku rodzicow:D

Gość gość
sos dalej mieszkasz z rodzicami?

Gość zzzzzzzzzzzzzz
proszę, proszę. węglokop ze wsi Bojszowy przyszedł się pochwalić szrotem od niemca :D🖐️)))

Gość gość
a co ? dom tez sobie kupiles?

Gość gość
tak, tak:D w kilka lat zarobiles na auto za pol miliona i na wypasiony dom :D a blachary sie slinia:classic_cool:

jak sie inwestuje w swoje zachcianki a nie na kobiety to sie da.... auto spokojnie mozna kupic a co do domu to po rodzicach

Gość gość
nie zyja? przykre:( pewnie do kapitalnego remontu. daj juz spokoj z tymi blacharami, bo milonerem nie jestes.