Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Medycyna pracy.

Polecane posty

Gość gość

Ja uważam,że należy zlikwidować Medycynę Pracy.A personel medyczny zatrudnić w szpitalach ,bo tam brakuje lekarzy.Podam przykład ...znajoma leczy się u onkologa,miała zabieg,leżała w szpitalu i dostała zwolnienie.Czekała na wyniki badań ,zwolnienie trwało 33 dni.Po tym czasie poszła do pracy ,tam jej powiedziano ,że musi przynieść zaświadczenie od lekarza medycyny pracy ,iż może do niej przystąpić .Lekarz Medycyny poprosił o zaświadczenie od onkologa.Wraca do onkologa,a ten na urlopie.Inny zaświadczenia nie da.Wraca do Medycyny... ,a tam nic na to nie poradzą musi być zaświadczenie.Idzie do lekarza pierwszego kontaktu ,dostaje zwolnienie do czasu powrotu onkologa z urlopu.Onkolog daje skierowanie do innego lekarza,pyta o zaświadczenie .Nie da jej ,bo leczenie nie zostało zakończone.Zwolnienia też nie da .Jedzie zapisać się do innego specjalisty.Termin za 10 dni.Do pracy przystąpić nie może .Wizyta u lekarza pierwszego kontaktu ,zwolnienie na 10 dni.Tak się leczy w Polsce .

Gość gość
Zlikwidować,takie jest moje zdanie.

Gość gość
Ja korzystalam z medycyny pracy w http://www.med-expert.pl/ i nie mialam zadnego problemu takiego jak opisujesz. Wiadomo,ze są lekarze gorsi i lepsi, ja akurat trafiłam na świetnego. Nie mozna tak generalizować i wrzucać wszystkich do jednego worka.

Gość gość
Ach te reklamy.... Wygrzebie stary temat i wciska reklamę. A Autorka wcale nie pisała o tym, ze lekarze są źli. Pisała o systemie. A ten jest do bani - fakt.