Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdsfsfs23423

Ostrzeżenie przed kamerami

Polecane posty

Gość gośćdsfsfs23423

Chicałbym was ostrzec przed współczesnymi telewizorami oraz ruterami WI-FI oraz innymi urządzeniami podłączonymi do neta/anten. W tych urządzeniach są poinstalowane niewidoczne kamery oraz mikrofony(nanotechnologia) i obcy ludzie mogą was przez nie podglądać i podsłuchiwać - nawet jeśli mieszkacie daleko od nich. Wystarczy, że znają was adres zamieszkania, maila itp. to mogą was namierzyć. X Ja mam taką sytuacje, że ruter stoi w szafie a pomimo to pewni głupi ludzie nadal mnie nasłuchują (podnieca ich dzwięk tego jak chodzę po pokoju i co robię itp.)

Gość gośćula
znów nie bierzesz leków !

Gość gośćsf3423
jestem zdrowy ale chcę was przed tym przestrzec.

Gość gość
To dobrze. Ja ruter postawiłam w pokoju, gdzie ciągle ujadają 4 yorki. Niech sobie słuchają jazgotu, na zdrowie :D

Gość gośćsdsfs232342
Nie wiem czego oni ode mnie chcą. Co ich podnieca w nasłuchiwaniu mnie. Ostatnio im ukruciłem trochę to podglądanie ale zauważyłem, że ich to boli....że nie mogą mnie podglądać. Otwarcie o tym nie mówią i nie przyznają się do tego ale ja to widzę, że ich boli.

Gość gość
Ciekawa teoria. Pracowałam w firmie produkującej telewizory i jakoś żadnych kamerek nie montowano :-)

Gość gość
Chodzi mi o te telewizory podłączone do dekoderów.

Gość gośćula
chory zawsze jest przekonany ze jest zdrowy ,a bliscy są zli bo wmawiają mu chorobe

Gość gość
Coraz większy ból - wiedzę jak cierpią.

Gość gość
Autorze, a nie ukazuje ci się przypadkiem w telewizorze mój ojciec? :D

Gość sdfs2324234
To fakt - jestem trochę winny temu, że ich do siebie przyciągnołęm....ale teraz widzę jak oni nie mogą się ode mnie oderwać, jak cierpią....to straszne, że można się tak od kogoś uzależnić.

Gość gość
Autorze masz schizofrenię paranoidalną, leczyłeś się kiedyś psychiatrycznie lub byłeś u psychiatry ?

Gość gość
Nie muszę się leczyć ale widzę ich ból każdego dnia.

Gość gość
wejdź na schizofrenia.evot.org znajdziesz tam wiele osób które też twierdziły że są podglądane że je ktoś prześladuje tylko one zdały sobie sprawę że są chore i biorą leki , idź do psychiatry o porozmawiaj z nim o swoich objawach

Gość gość
O jakich objawach. Widzę ból tych ludzi każdego nia - boli ich to, że nie mogą mnie podglądać.

Gość gośćsdf234232
Przecież nie da się wyleczyć z widzenia bólu u innych ludzi.

Gość gość
Ciekawa teoria. Pracowałam w firmie produkującej telewizory i jakoś żadnych kamerek nie montowano x Autor chyba chory, niemniej była kiedyś afera z telewizorami nowej generacji, które "śledziły" użytkowników - model wycofano z produkcji.

Gość gość
Urojenia paranoidalne paranoidalne – nieusystematyzowane, wielowątkowe; przy czym są one dla stanu dzisiejszej wiedzy 'niemożliwe do zaistnienia', czyli dotyczą zdarzeń niemożliwych, jak czytanie w myślach, nasyłania myśli, zdalnego kontrolowania poruszaniem się, wysyłania 'promieni' z miejsca które nie istnieje (np. piwnica, pod budynkiem który piwnicy obiektywnie nie ma). 'Promienie' (o charakterze, którego pacjent nie jest w stanie zdefiniować zgodnie z obowiązującymi zasadami fizyki) mogą być często 'szkodliwe' np. uszkadzać płuca, dziurawić wątrobę, wprowadzać 'robaki'. Niezgodność tych osądów z aktualną wiedzą i możliwościami technicznymi rozstrzyga w kwestii różnicowania urojeń pod względem ich 'paranoiczności' (możliwe w świetle dzisiejszej wiedzy) czy 'paranoidalności' (niemożliwe do nawet 'teoretycznego' zaistnienia)

Gość gość
Moja sasiadka twierdzila , ze jak o cos zapyta kogos w telewizorze to jej odpowie. Okazalo się ze miała goza w mózgu :/

Gość gość
Moja sasiadka twierdzila , ze jak o cos zapyta kogos w telewizorze to jej odpowie. Okazalo się ze miała goza w mózgu :/

Gość gość
autorze poczytaj o objawach schizofrenii paranoidalnej to sam się przekonasz że masz jej objawy

Gość gość
masz urojenia bo twierdzisz że widzisz ból ludzi którzy Cię podglądają, może i są tv z kamerami to nie znaczy że ktoś Cię podgląda przez router czy telewizor , ubzdurałeś to sobie jeśli będziesz w tym trwał może to się skończyć gorszymi urojeniami

Gość gośsdfgs35234ć
Faktycznie widzę jak ich boli. Po czym to widzę - ciekawe co?

Gość gość
autorze a wiesz chociaż kto Cię podgląda i w jakim celu ?

Gość gośćsdsfs
Widzę ból ludzi, który mnie podglądąć NIE-MOGĄ.

Gość gość
Podglądają mnie np. ludzie z pracy. Ostatnio jednak trochę im to ograniczyłem ale widzę, że to ich boli.

Gość gość
W muszlach klozetowych też są zamontowane kamery