Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość go89890

Ciągły strach o życie

Polecane posty

Gość go89890

Mam 29 lat i już nie wiem co mi jest. Od paru lat cierpię na bóle głowy, które w ostatnich miesiącach się nasiliły i występują w różnych częściach głowy. Oczywiście już sobie wmówiłam jakąś chorobę. Tabletki na migrenę mi nie pomagają. Co jakiś czas pojawia się ból, który pomimo apapów i innych cudów trwa nieprzerwalnie 2 dni. Skierowanie na TK głowy dostałam ale dopiero za 3 miesiące mam. Od niecałego roku mam problemy z kręgosłupem. Mam pracę siedzącą już 11 lat przy komputerze. Byłam już 2 razy na rehabilitacji ale to nic nie daje. Drętwieje mi czasem lewa noga i ręka i czasami czuję mrowienie w kończynach i również głowy. Mam schizy co do tego że umrę. Co nie poczytam o jakiś chorobach to zaraz mam raka. Teraz kłucia mam po lewej i prawej stronie pod ostatnimi żebrami mniej wiecej i okolicach pępka. Często źle spię w nocy bojąc się ze zaraz coś się stanie. Nie wydaję mi się zebym była jakoś szczególnie zestresowana by zwalać to na nerwy. Tylko jak o tym pomyśle, to wpadam w panikę. Co jakiś czas coś mnie boli. Rzuciłam palenie, odstawiłam uwielbiane napoje gazowane. Co mam jeszcze zrobić :( Pracę mam średnio stresującą. Sama wychowuję dziecko. Przeprowadzam się niedługo i składam wypowiedzenie z pracy. Do tego trochę problemów z ex mężem.

Gość gość
możesz mieć tętniaka w głowie, przebadaj się jak najszybciej