Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyszłam za mąż za Niemca

Polecane posty

Gość gość

i jestem z tego dumna, cieszę się że mój mąż jest intelektualnym obytym dżentelmenem, prowadzącym własną dochodową działalność gospodarczą. Natomiast podejrzewam że z Polakiem miała bym problemy w postaci nieupranej bielizny,piwska i wiecznego pierdzenio-bekania połączonego z przemocą fizyczną.

Gość gość
gratulacje, moze nieco spoznione :classic_cool: swoja droga niemcy to piekny kraj... zero patologii, sami intelektualni obyci dzentelmeni z wlasna dochodowa dzial.gosp. jakby ci sie ten znudzil, to zarwij sasiada :)

Gość gość
niemcy to zbrodniarze , mają w genach zło .. jestes dumna ze swojej głupoty ? Gratulacje ..

Gość gość
Napisz o tym do Deutsche Zeitung albo daj na pasek do TVN 24.

Gość gość
Ja autorkę rozumie sam ożenilem się ze Szwedką i tez jestem Szczęśliwy;-)

Gość gość
Ale on ci będzie mówił po niemiecku !!! Hende hoh , raus i waite waite !!!

Gość gość
Nienawidzę ludzi którzy srają do własnego gniazda. Gratuluję autorce ojca, skoro tak wyobraża sobie męża Polaka. W końcu skądś takie pomysły do głowy musiały jej przyjść. Wyszłaś za niemca to twoja sprawa ale nie obrażaj Polaków.

Gość gość
za niemca LOL .. Naprawde powód do dumy .. Załosna jesteś.. Gdybys wyszla za Anglika to ludzie by cie bardziej szanowali , a tak mają cie za żone potomka nazisty i wysmiewają ciebie Niemcy to skurw......

Gość gość
A ja wyszłam za maz za Araba i jestesmy szczęśliwi . Oprócz tego ze jest kasiasty to jeszcze szczodry i mam gdzieś wasze opinie :p

Gość gość
A którą żoną jesteś ?

Gość gość
Macie przestarzałe info o innych nacjach ale co zrobic jak sie siedzi w Pcimiu Dolnym :p

Gość gość
Arab to jeszcze, ale szwob? no co sie dziwic ze zakladaja sobie dzialalnosci gospodarcze a na parobkow biora polakow jak jego dziadkowie mordowali i kradli w polsce niszczac przy tym polska gospodarke.

Gość gość
najpierw niech niemcy oddadza pieniadze za zniszczenia wojenne Polski Są winni nam 3 tys mld zł

Gość gość
Są nam winni 3 biliony zł

Gość gość
Powiedz twojemu niemieckiemu mężowi że jak ci będzie dawał mało oiro to wsadzisz go do polskiego obozu śmierci :-):-):-)

Gość gość
Ich gratuliere Dir. Hast gute Wahl getroffen. Bin selbst ein Deutscher und habe polnische Partnerin.

Gość gość
niemcy nie długo przestana istnieć tak w przeciągu 50 lat bedzie po Niemczech dzięki ideologi gender muzułmanie sa przeciwni tej ideologi

Gość gość
ja pracuje z niemcem... i jak nie zyje stereotypami, nienawidze ich i nigdy nie mysle w ten sposob, no dobra, staram sie :P tak on jest KLASYCZNYM szkopem... porazka, nie wyobrazam sobie niemca za meza. sam fakt, ze jest niemcem :D by mi nie przeszkadzal, przeciez czlowiek jak kazdy inny, ale ich mentalnosc... mieszkalam w niemczech, wiem o czym mowie. teraz u sasiada, ale niemca poznasz z daleka. x autorko, gratuluje, tylko nie wiem po co ten pocisk po Polakach? ;) tez mam chlopaka obcokrajowca, ale w zyciu nie myslalam "kazdy byle nie Polak" :o

Gość gość
Ja zanim ożenilem się ze Szwedką to właśnie tak myślałem(każda byle nie polka) Ale mialem ku temu powody.

Gość gość
I nie uważam że to jest sranie we własne gniazdo bo obywatelstwa też się zrzekłem

Gość gość
Autorko , awansowałaś społecznie? Wydaje ci się . Wypad na niemieckie forum i nie obrażaj facetów Polaków !

Gość gość
Obywatelstwa się zrzekl ? Idiota

Gość gość
Dobrze ze sie zrzekł. po co nam farbowany lis ?

Gość gość
Ja tez mam meza niemca i nie uwazam ze to jakis powod do dumy :O Tak samo jak W Polsce tak i tu w Niemczech jest pelno beznadziejnych mezczyzn i nie mow ze nie, za dobrze znam niemcow Ja musialam nauczyc mojego meze kilka prostych zasad jak przepuszczanie kobiety przodem w De te pojecie nie istnieje albo kazdy placi za siebie i wyliczanie co do centa Polscy mezczyzni tez sa bardzo przystojni i zaradni Meza kocham bardzo, jestem z nim juz 11 lat i nie kocham go za to ze jest niemcem, tylko dobrym czlowiekiem

Gość gość
Gościu wyżej- mądre podejście- Autorka musiała sobie wlać trochę i nie mogła sobie odmówić pocisku na Polskich facetów. Zakompleksiona jakaś? a może jakis fajny Polak ja olał i stąd ten jad? ;)

Gość gość
Autorko! uważaj bo jak go rozzłoscisz, to zbuduje dla ciebie komorę gazową... szkop, to szkop i nic tego nie zmieni...

Gość gość
moze zaproscie swoich wspanialych i czulych mezow-niemcow do Polski na piknik, proponuje ciekawe miejsca jak Treblinka, Sobibor albo Belzec.

Gość gość
16:41 !!! :D :D :D

Gość gość
z niego taki niemiec jak ze mnie angielka,on napewno arab a jego firma to KEBAB