Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasulka18

Chudy york

Polecane posty

Witam, mój piesek ma skonczone 4 miesiące. Waży niecale 2 kg. Wet mówi ze wage ma normalna , ale ja sie strasznie martwie bo jak na niego patrze to widać same żebra a brzuszek jakby nic nie jadl od tygodnia. Fakt ****ardzo mało. Staram sie go jakos dokarmiac ale to nie przynosi efektów. Ale zauwazyłam ze przechodzi wymiane zebów oraz chyba ma robaki bo trze dupką o dywany, co mnie dziwi bo był odrobaczany i regularnie chodze na kontrole do wet. Jutro ide na kolejne odrobaczanie. Chcialam tylko wiedziec czy ta wymiana zebów albo te ''robaki'' moga miec zwiazek z tym , że jest taki chudziutki.

Gość gość
York to nie pies! Nauczcie się tego. To gryzoń wyhodowany do łapania innych gryzoni tak jak kot!

Gość gość
Zarobaczenie jak najbardziej tak. Jakie robale ma twój psiak? Pytam, bo prawie każde lecz się inaczej i innym lekiem. U zarobaczonego szczeniaka standardowe odrobaczanie nie wystarczy.

Gość gość
>>York to nie pies! Nauczcie się tego. To gryzoń wyhodowany do łapania innych gryzoni tak jak kot!<< pies i kot to nie gryzoń debilu

Gość gość
dlatego york to nie pies debilko

Gość gość
york to nie pies !! to modna maskotka dla idiotek !

Nie wiem jakie ma robaki :( Tylko zauwzylam, ze trze sie dupką. Niestety dzisiaj nie mam jak jechac do wet. Martwię się tylko bo dzisiaj caly dzień śpi i nic jeszcze nie jadl. nawet podwalam mu rózne przysmaki i nic nie ruszył ..

Gość gość
no to lepiej znajdx czas, żebys nie musiała zapłakac po psie

Gość gość
>>york to nie pies !! to modna maskotka dla idiotek !<< debilka i idiotka to jesteś ty, bo nie odróżniasz psa od maskotki i gryzonia :D

Gość gość
tak??? ubierz go jeszcze w czapeczkę i ubranko, jak inne idiotki ;)pies !! hahahahahaha

Gość gość
nie masz czasu iść z maskotką do weterynarza? , ale na kafe siedzieć, to czas masz? hahahaha

Gość gość
Kobieta ma kłopot z maskotką gryzonia, a wy się tu kłótnie robicie! Autorko wypierz maskotke w 60 stopniach, robaki i kurz powinny zniknąć

Gość gość
cos ty ! lepiej do zamrażarki na noc, ja też tam kłade moje miśki, Perfekcyjna Pani Domu tak doradzała

Gość gość
Tego co tak krzyczy, ze york to nie pies tylko maskotka zapraszam do siebie. Jak ci stado rozwścieczonych yorków poszarpie nogawki od portek to od razu zaczniesz inaczej śpiewać :D:D:D

Gość gość
Spoko ;)ale przedtem je odrobacz! okej ? ;) a potem będą " tarły dupką " ??

Gość gość
Oki, wyśle je do maskotkowego nieba RIP :D

Gość gość
Sama lepiej się odrobacz stara qrwo, bo cię robale żywcem zeżrą :D:D:D

Gość gość
oj , dlaczego taki plugawy jezyk ;) nieładnie sie złościsz ;) hau hau hau.. a nie kurzą ci sie te maskotki? Niee ??acha...ty to jesteś Paris Hilton ;)

Gość gość
co za p*****lnięci ludzie tu siedzą :o chyba na dobre pożegnam się z kafeterią i nie będę tu zaglądała.