Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragnionasexu

sex z kilkoma naraz

Polecane posty

Gość gość
A mi tez sie tak marzy ale nie z tymi cwokami z tego forum bo widze ze pisza tu jakies prawiczki z seminarium

Gość spragnionasexu
Szkoda że temat nie chwycił może nie ta godzina.Masz racje i dlatego ćwoki dalej będą szperać po forach i utapiać tematy.

Gość spragnionasexu
Na razie znikam musze coś załatwić

Gość gość
Jedz do Afryki, daj sie przeleciec calemu plemieniu i juz nie wracaj.

Gość gość
Jak pracowalam za granica pare miesiecy, to po imprezie gdy bylam troche nawalona, trzech facetow mnie przeoralo, ale po wszystkim to nie moglam na nogi stanac. Ale bylam w sumie zadowolona

Gość spragnionasexu
Przeorało,ja to chciałam w domu tak jakoś romantycznie,no może przy drinku ale z dopiero co poznanymi to odpada.Maży mi się żeby zacząć jakąś grą np.w butelke.A potem niech się dzieje może któraś opowie jak bo w piątek mam imprezke gdzie przychodzi dwóch kolesi od mężusia

Gość gość
Spragniona- szkoda,że słownik ci się nie MARZY.

Gość gość
Zwale konioka k***y

Gość gość
Gościa z wczoraj z 20: 23 nieźle poniosła fantazja. Koleś z kompleksem małego fleta

Gość spragnionasexu
Kobietki czy żadna tego nie robiła?Napiszcie jak to wygląda

Gość spragnionasexu
A może panowie się wypowiedzą co robiliście z kobietą podczas sexu,muszę się dowiedzieć czego moge się spodziewać.

Gość gość
Miałem seks a zdwiema kobietami zona i kolezaka

Gość gogorąca parka
My żonką to robimy. Ona lubi jak faceci się na nią napalą, poprostu bardzo lubi seks. Trochę się już napukaliśmy, ludzie są zawsze fajni, pełna kulturka. Wszystko jak między normalnymi ludzmi powiedzmy przy barze tylko rozmowa w pewnym momencie potrafi się zagrzać, rączki zaczynają przy wszyskich błądzić po ciele, znikają gdzieś majteczki i całe ubranko i zaczyna się spontaniczna orgietka. Układy z wiekszą ilością panów pozwalają dopieścić żonkę. Jej możliwości zależą od wielkości, umiejetnosci i intensywności działania panów. no i oczywiscie jej napalenia. Czasem pan z naprawdę wielkim nie da rady i strzeli po paru *****ch i potrzebny jest nastepny, a czasem ten pierwszy tak dopiłuje, że ona ma już dość. Różnie bywa, czasem dziewczyny tak się sobą intensywnie zajmują, że nawet nie rejestrują ilu je panów po drodze kiedy one się pieszczą i całują zaliczy. Jest super

może być fajnie, jeżeli faceci nie są zbyt nachalni, jeden posuwa, dwóch pieśc****ersi czwarty podaje do buzi - mojej żonie to się podoba

Gość gość
A gdzie można zabawic sie w takim większym gronie?

Gość gość
Zalezy czy kobieta jest sama czy z partnerem.pisalem wczoraj o sexie 3m+k. Na poczatku bylo delikatnie i czuc bylo skrepowanie.ale jak kobieta dala przyzwolenie na rzniecie to lejce puscily i zostala doslownie zerznieta. jak pisalem ledwo przezyla :)

Gość ciasnamuszelka
My raz w roku wyjeżdzamy na wakacje z przyjaciółmi umówionymi z netu do Chorwacji,przeważnie w sierpniu,wynajmujemy cały domek.Wieczorem imprezka każda z nas jest wypoczęta akumulatorki naładowane przez słoneczko każda w skąpym bikini.Wieczorkiem zamykamy te ich śmieszne rolety i przy szampanie,winku zaczynamy najpierw tańcem w parach.Chłopaki nam zakładają na oczy opaski polewają szampanem i zlizują go z nas.Nigdy dokładnie nie wiem który zlizuje bo oni się zmieniają.Jesteśmy we dwa małżeństwa i zawsze dobieramy dwóch chłopaków umówionych wcześniej.Mnie i mężowi to się strasznie podoba podnieca go kiedy puszczają nam hamulce.Zawsze siadam moją brzoskwinką mężow na k***ska a od tyłu mi wciska ktoś pałke w pupke.Wydzieram się wtedy w niebogłosy,po alkoholu potrafią tak długo że szczytuję kilkakrotnie obsikując ich fiutki.Najlepsze jest to że my nie wiemy kto nas rżnie komu obciągamy i to jest super bo każdy się angażuje na 100%.Po takiej zabawie jesteśmy nasmarowane ich soczkami i tak zasypiamy całe lepiące wszyscy razem na zsuni€tych łóżkach.

Gość gość
Sami marzyciele i marzycieli piszą, z charakterami Kuuurew i Alfonsów :):):):):)

Gość gość
ciasnamuszelka dziś ty nie jestes ciasna muszelka tylko QRWA

Gość gogorąca parka
"Sami marzyciele i marzycieli piszą, z charakterami Kuuurew i Alfonsów" Nie sądzę, grupa realnych jest naprawdę spora i bardzo seksi. Co do naszych charakterów to myślę, że bardzo chcesz nas obrażić. Nie obrażliwe a oddające nasze charaktery określenie to - swingersi lub libertyni. Żyj i daj żyć innym.

Gość ciasnamuszelka
Nie biorę za to pieniędzy a jeśli chodzi o muszelke-to nie mydło się nie wymydli (gościu)

Gość ciasnamuszelka
Spragniona czy chcesz się spotkać jak wyglądasz?

Gość spragnionasexu
Tak ciasna,z chęcią może najpierw się umówimy na spotkanie,ja 170 cm,28 lat,rozmiar 38 biust 75 duże E,zadbana sexowna.Podaj maila

Gość spragnionasexu
Ale mi chcica przyszła dałabym każdemu

Gość spragnionasexu
ann_1977@interia.pl

Gość gość
Spragniona to mi daj jak chcesz?!

Gość polska mameja
z dwoma całkiem fajnie

Gość gość
Miałam z dwoma i mężem.Tylko po nim miałam problem z dojściem do siebie,bo mąż wybrał do mnie dużo większe pały od niego.A bawiliśmy się całą noc,a i kochankowie i mąż byli padnięci po trzech wytryskach każdy.Ale była wspaniała zabawa,której mąż nie chce powtórzyć.