Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wizja św. Faustyny o Piłsudzkim pokazuję że nawet zli ludzie mają szanse

Polecane posty

Gość gość

Nieoczekiwanie ujrzałam pewną duszę, która oddzielała się od ciała wśród okropnych męczarni. O Jezu, pisząc to, drżę cała, po zobaczeniu okropności świadczących przeciwko tej duszy. Zobaczyłam wychodzące jakby z błotnistej przepaści dusze dzieci małych i nieco większych, koło 9 lat. Te dusze były odrażające i okropne, podobne do najbardziej przerażających potworów, do rozkładających się zwłok. Lecz te zwłoki żyły i świadczyły przeciwko konającej duszy. A dusza, którą widziałam w agonii jest duszą, którą świat czcił i uwielbiał, czego rezultatem jest próżnia i grzech. Wreszcie na koniec wyłoniła się jakaś niewiasta, która w czymś podobnym do fartucha niosła łzy, i ta niewiasta świadczyła wiele przeciwko tej duszy. O, straszna chwilo, w której trzeba będzie ujrzeć swe czyny w ich istocie i nędzy. Żaden z tych czynów nie będzie zapomniany i będą towarzyszyć wiernie przed sądem Bożym. Brak mi słów i porównań, aby wyrazić rzeczy tak okropne, i, chociaż wydaje mi się, że ta dusza nie będzie potępiona, to jednak jej męki nie różnią się niczym od męczarni w piekle. Jedyną różnicą jest to, że się w pewnej chwili skończą.”

Gość gość
Jeśli ich czyny przysłużyły się innym ludziom, to nawet oziębłość wobec wiary, wiele bardzo ciężkich grzechów zostanie być może zapomnianych (zasługi przeważą grzechy) i trafią może do czyśćca Podobnie jest z p. Przybylską, oziębłość wobec wiary, życie w konkubinacie, ale podobno pod koniec życia się nawróciła więc ma również szanse że dobry Pan przyjął ją do czyśćca

Gość gość
Kobieto !!! Czytaj troche.. Piłsudski anie nie... Piłsudzki :D

Gość gość
faustyna. byla chora psychicznie

Gość gość
sam jesteś chory psychicznie :)

Gość gość
nie mam zwidow jak ona.

Gość gość
jak kazdy katol, miala wyprany mozg, precz z ta cholota, zrobimy z wami porzadek juz niedlugo, nie bedziecie sie panoszyc jakbyscie byli u siebie, a jak sie nie podoba to wypier.alac do watykanu, zobaczymy jak was wszystkich wasz kochany ojczulek wita z otwartymi ramionami hahaha

Gość gość
ona miała wizje nie zwidy, kościół uznał ją za świętą i to dzięki niej mamy obraz "Jezu ufam Tobie" to o czymś świadczy a Ty tylko myślisz że coś wiesz i się mądrzysz na forum :)

Gość gość
to byly zwidy z powodu choroby psychicznej

Gość gość
niewierni żal mi was :)

Gość gość
to o niczym nie swiadczy jak tylko o wykorzystywaniu przez kk ludzi chorych

Gość gość
Nawet najbardziej zepsuty i podły człowiek będzie żył wiecznie. I nie skończy gorzej niż dobrotliwi. Zatkało kakao. To brutalna prawda :)

Gość gość
ale wy macie naje.ane we lbach masakra

Gość gość
Pod warunkiem ze przed śmiercią się nawróci i zdąży odpokutować jeśli to możliwe swoje ciężkie grzechy lub wynagrodzić Bogu i ludziom szczerą pokutą