Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tchórzliwy ściemniacz?

Polecane posty

Gość gość

Piszę, żeby osoby patrzące chłodno z boku potwierdzily, to co mi się wydaje;P Koles najpierw bardzo zainteresowany znajomoscia nagle zaczal ja schladzac, ma dziecko, ale rozstal się z jego matka. Chyba mnie wkreca mowiac, ze na razie nie będzie się ze mna kontaktować, bo ma ciezka sytuacje w domu i odbija się to na corce. Mówi, ze musi to poukladac - wg mnie to chyba przede wszystkim się wyprowadzić jak już;P, ale na razie mniejsza o ten aspekt. Wg mnie to albo nie wie, jak zakończyć znajomość i wstawia słabe teskty, albo kogos poznał, nie wie, co z tego wyjdzie, a mnie trzyma w zapasie. Niemniej jednak zdaje sobie sprawę, że jestem radykalna i narwana i zanim z hukiem pozdrowie go serdecznym palcem, to może ktoś znajdzie jakiś argument - przykład z życia go usprawiedliwiający? bo ja za cholerę nie mogę;P Bo w czym miałaby przeszkadzac nasza znajomość jego dziecku, skoro rozstal się z jego matka?

Trzymaj się z dala od facetów z dzieckami i żonami od których się "odchodzi". Po co Ci facet z alimentami? Nie lepiej, żeby płacił na Wasze dzieci, jeżeli będą, całość?

Gość gość
pewnie ze lepiej, jednak czasem taki zamiesza w glowie mowiac na początku, ze zakonczyl trudny związek;P

Gość gość
Ci facet kitów nawciskał a ty łyknęłaś jak jego spermę :D

Gość gość
no i oczywiście nie zonaty.. przynajmniej tak twierdzi..;P na zonatych q**sow mam straszna alergie;P

Gość gość
zrobil mnie jak nastolatke;P a ja te kity lyknelam jak młody pelikan;P ale niech się okaze, ze moje przypuszczenia sa słuszne, to zrobie mu z zycia taki armageddon, ze się nie pozbiera z rozumem.

Gość gnomino
wg mnie do olania